Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina: un militar mort si trei raniti in violentele cu separatistii prorusi

Publicat:

Un militar ucrainean a fost omorat si alti trei au fost raniti in urma unor atacuri violente cu rebelii prorusi din ultimele 24 de ore. Potrivit armatei din Kiev, citata de Reuters, separatistii au continuat sa atace, in ciuda acordului de incetare a focului.

Purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, , a anuntat ca violentele au avut loc in zona orasului strategic Mariupol, port la .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Urmeaza o lovitura de stat in Rusia? Fost atașat militar britanic la Moscova: 'Odata ce FSB-ul isi infige dintii in tine, nimeni nu stie cat de departe va merge

16:40, 27.05.2024 - Un tribunal militar rus a refuzat luni sa il elibereze pe Ivan Popov, fostul comandant al Armatei a 58-a din Rusia, arestat sub suspiciunea de frauda, respingand o cerere de plasare a acestuia in arest la domiciliu, relateaza Reuters, informeaza News.ro. In urma revoltei din iunie 2023 a mercenarilor…

Zelenski e suparat pe Occident pentru ca ajutorul militar pentru Ucraina vine prea lent: „Un mare pas inainte, doi inapoi”

20:30, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev.

Șoigu da asigurari: 'Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO' / Ministrul rus lanseaza un avertisment cu degetul spre Ucraina

08:05, 27.04.2024 - Trupele NATO au creat amenintari suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, a declarat vineri intr-un discurs ministrul apararii rus, Serghei Soigu, citat de agentia rusa TASS, preluata de Reuters.

Purtatorul de cuvant al Meta, condamnat in lipsa la sase ani de inchisoare de un tribunal militar rus

18:10, 22.04.2024 - Un tribunal militar din Moscova l-a condamnat luni pe purtatorul de cuvant al Meta Platforms, Andy Stone, la sase ani de inchisoare pentru "apararea publica a terorismului", un verdict pronuntat in lipsa, informeaza agentia de presa RIA, preluata de Reuters.Interfax a citat-o pe avocata inculpatului,…

Rusia insista ca ajutorul militar al SUA pentru Ucraina nu va schimba situația de pe front. Peskov: „Noi suntem in avantaj”

14:36, 22.04.2024 - Noul pachet de ajutor militar al SUA pentru Ucraina, in valoare de peste 60 de miliarde de dolari, nu va schimba situatia de pe linia frontului, unde Rusia este in avantaj, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, relateaza Reuters.

Germania face anunțul care sperie inclusiv Romania: 'Rusia ar putea fi pregatita sa atace NATO!' / Cand ar putea avea loc marea lovitura?

20:40, 18.04.2024 - Germania face anunțul care sperie inclusiv Romania: 'Rusia ar putea fi pregatita sa atace NATO!' / Cand ar putea avea loc marele atac?Rusia ar putea fi pregatita din punct de vedere militar sa atace țari din NATO peste cinci pana la opt ani, daca ar alege sa faca acest lucru, dupa ce isi va fi reconstruit…

Atac rusesc asupra Harkovului. Șase morți și 10 raniți

09:31, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters.

(video) Primul Oscar din istoria Ucrainei: Regizorul Mstyslav Chernov și-ar fi dorit sa nu fi facut documentarul „20 de zile la Mariupol”

11:05, 11.03.2024 - Regizorul ucrainean Mstyslav Chernov a caștigat duminica primul premiu al Academiei Americane de Film pentru Ucraina cu documentarul „20 de zile la Mariupol”, despre asediul rusesc al orașului-port. Intr-un discurs emoționant susținut pe scena Premiilor Oscar 2024, acesta a spus ca și-ar fi dorit sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?