Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina: Consulul onorific al Lituaniei la Lugansk, răpit și ucis de rebeli (șeful diplomației lituaniene)

Publicat:

Consulul onorific la Lituaniei, , a fost rapit și ucis la Lugansk, bastion al rebelilor proruși din estul Ucrainei, a anunțat șeful diplomației lituaniene , pe contul sau de Twitter, informeaza AFP.

Foto: (c)

"Am aflat cu profunda tristețe ca , consulul onorific al Lituaniei la Lugansk, a fost rapit și ucis cu brutalitate de catre teroriști", a scris ministrul, aflat în vizita la Kiev, care a fost primit vineri de președintele ucrainean Petro Poroșenko.

Sute de persoane…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației europene, anunț de ultim moment: Nu exista deocamdata un consens in UE pentru trimiterea de instructori militari in Ucraina

06:21, 29.05.2024 - Nu exista deocamdata un consens in UE pentru trimiterea de instructori militari pe teritoriul Ucrainei, a declarat marti la Bruxelles seful diplomatiei europene, in finalul unui consiliu al ministrilor apararii din statele membre, transmite AFP, informeaza Agerpres.

Ucraina ar trebui sa poata lovi Rusia cu armele livrate de Occident, susține șeful diplomației lituaniene

22:06, 20.05.2024 - Ucraina ar trebui sa poata folosi armele livrate de tarile occidentale pentru a lovi Rusia, a declarat luni ministrul de externe lituanian Gabrielius Landsbergis, intr-un interviu acordat canalului francez LCI, relateaza AFP.

Volodimir Zelenski: „Bombardamentele rusesti nu se opresc”. Seful administratiei locale a fost ranit

23:25, 16.05.2024 -  „Am vorbit despre luptele din regiunea Harkov si despre protectia oamenilor, despre pozitiile noastre si despre nevoile unitatilor care ne apara pozitiile. Acum, datorita fortelor noastre si masurilor noastre, am reusit sa dam incredere in directia Vovceansk. Dar bombardamentele rusesti nu se opresc,…

NATO si UE, reacție prompta dupa ajutorul SUA pentru Ucraina

22:50, 20.04.2024 - Seful NATO, Jens Stoltenberg, a salutat sambata aprobarea de catre Camera Reprezentantilor din SUA a unui pachet de ajutor mult asteptat de aproape 61 de miliarde de dolari pentru efortul de razboi al Ucrainei in fata Rusiei, relateaza AFP.

Seful diplomatiei britanice indeamna la o utilizare creativa a activelor ruse inghetate pentru a ajuta Ucraina

21:55, 18.04.2024 - Seful diplomatiei britanice, David Cameron, a indemnat joi, in marja summitului G7 care se desfasoara pe insula italiana Capri, la cautarea unor moduri creative de a utiliza activele ruse inghetate pentru a finanta apararea Ucrainei, informeaza AFP.

Șeful diplomației estone: „Țara noastra putea fi in locul Ucrainei daca nu aderam la NATO”

16:25, 29.03.2024 - Conflictul actual din Ucraina arata ce s-ar fi putut intampla Estoniei daca nu ar fi devenit membra a NATO acum 20 de ani, a afirmat vineri ministrul de Externe eston, Margus Tsahkna, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Razboiul din Ucraina: Șeful diplomației ucrainene, neliniștit de livrarile „cu picatura” de ajutor militar occidental

14:06, 10.03.2024 - Dmitro Kuleba, șeful diplomației ucrainene, le-a atras atenția aliaților occidentali ca livrari regulate și consistente de material militar necesar trupelor ucrainene ar permite evitarea extinderii razboiului in afara țarii sale. „Strategia furnizarii ajutorului destinat Ucrainei «cu picatura» nu mai…

Seful diplomatiei poloneze afirma ca prezenta fortelor NATO in #Ucraina nu este de neconceput

13:25, 09.03.2024 - Seful diplomatiei poloneze Radoslaw Sikorski a reactionat pozitiv la recentele declaratii ale presedintelui francez Emmanuel Macron, conform caruia nu trebuie exclusa trimiterea de trupe ale aliatilor NATO in Ucraina, informeaza sambata dpa, potrivit Agerpres. "Prezenta fortelor NATO in Ucraina nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?