Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucigaşul româncei din Florenţa susţine că nu a vrut să o omoare

Publicat:

Barbatul arestat pentru uciderea româncei la Florenta a sustinut ca nu a vrut sa o omoare pe aceasta, el fiind suspectat în alte noua cazuri de agresiuni sexuale care nu s-au soldat cu moartea victimelor.

Barbatul a sustinut în fata anchetatorilor ca &"a facut o prostie" si ca &"nu stia ca femeia va muri", informeaza unionesarda.it.

Românca omorâta la Florenta a fost, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul a platit 30 de euro, barbatul arestat vineri fiind suspectat în alte noua cazuri de agresiuni sexuale si acte de tortura,…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcul suspectat de uciderea Mirelei și-a recunoscut crima și a detaliat modul ingrozitor in care a ucis-o! Barbatul a fost arestat preventiv

21:40, 12.04.2024 - Informații halucinante in cazul crimei din Dambovița! Turcul suspectat ca a ucis-o pe Mirela și-a recunoscut fapta și a detaliat modul ingrozitor in care i-a luat viața! Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Argeșean arestat preventiv dupa ce a incercat sa-și omoare soția

13:40, 08.04.2024 - Un argeșean de 43 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a incercat sa iși omoare soția. S-a intamplat sambata, 6 aprilie, iar femeia a ajuns la Spitalul Municipal Curtea de Arges cu multiple leziuni la nivelul fetei si capului. Citește și: A murit fostul ministru al reformei, economistul…

Un roman arestat in SUA, banuit ca face parte dintr-un grup de crima organizata. Complicea sa, tot romanca

13:15, 02.04.2024 - Un barbat despre care poliția din Oakwood spune ca facea parte dintr-o organizație criminala romaneasca a fost arestat in data de 26 martie, fiind acuzat de furturi de telefoane mobile in tot statul Georgia.

Jaqueline Cristian, in „optimi” la Charleston. Cine este urmatoarea adversara a romancei

21:40, 12.03.2024 - Jaqueline Cristian a invins-o pe australianca Olivia Gadecki, in trei seturi, cu 6-2, 3-6, 6-3, și s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Charleston. Jucatoarea noastra a obtinut victoria dupa o ora și 50 de minute de joc. Romanca a totalizat 2 asi si 5 duble greseli in acest meci,…

A fost arestat barbatul suspectat ca a furat planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris

09:40, 02.03.2024 - O geanta in care se aflau planurile de securitate ale Politiei pentru Jocurile Olimpice 2024 a fost furata dintr-un tren, iar un suspect a fost dus la Tribunalul din Paris pentru a fi judecat, informeaza BFM TV.

George Simion, un MINCINOS „la curtea” lui Trump! Liderul AUR susține in SUA ca ar fi fost arestat și inchis in Romania pentru ca „promoveaza adevarul”.

19:31, 28.02.2024 - Simion a susținut in SUA, in fața unor jurnaliști americani simpatizanți ai lui Donald Trump, ca a fost arestat „de multe ori” in Romania, pentru ca ar promova adevarul pe care autoritațile l-ar vrea ascuns.


Ce parere ai despre aceasta stire?