Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucigaşi plătiţi din China, condamnaţi la închisoare după ce au încercat să îşi subcontracteze reciproc o comandă de asasinat din partea unui om de afaceri

Publicat:

Un grup de ucigati platiti din Guangxi, China, au fost arestati dupa ce au incercat in mod repetat sa isi subcontracteze reciproc o comanda de asasinat, din partea unui om de afaceri, relateaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asasinat la comanda in Germania? Un rus a ucis doi soldați ucraineni care se aflau la tratament in Bavaria

11:55, 29.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a confirmat informația conform careia cei doi ucraineni uciși in Germania erau soldați aflați la tratament in Bavaria dupa ce au fost raniți pe front, potrivit presei ucrainene.

Socrii lui Catalin Cherecheș, condamnați dupa ce au incercat sa mituiasca o judecatoare de la Curtea de Apel Cluj

14:25, 11.04.2024 - Socrii lui Catalin Cherecheș au fost condamnați de catre judecatorii de la Mureș la 3 ani de inchisoare cu suspendare, respectiv 2 ani și 6 luni de inchisoare cu suspendare. Soacra lui Cherecheș este cea care a primit pedeapsa cea mai mare. Ambii soți trebuie sa presteze și munca in folosul comunitații.…

Parinții unui criminal minor, condamnați la inchisoare: Cadourile primite de Craciun l-au ajutat sa comita masacrul

23:35, 09.04.2024 - Doi parinți  iubitori, care i-au facut cadou fiului lor, de Craciun, un pistol Sig Sauer de 9 mm, au fost condamnați la cate 15 ani de inchisoare, dupa ce copilul lor a unic patru copii și a ranit alți șase elevi și un profesor. Baiatul a fost condamnat și el la inchisoare pe viața.

Fostul șef al Federației de fotbal din China, condamnat la inchisoare pe viața

10:55, 26.03.2024 - Fostul șef al federației naționale de fotbal din China, Chen Xuyuan, a fost condamnat la inchisoare pe viața pentru acceptarea de mita, a anunțat marți presa de stat, citata de Reuters, in urma uneia dintre cele mai mari anchete anticorupție din ultimii a

Doi studenti care aveau legaturi cu organizatia lui Navalnii, condamnati la inchisoare dupa moartea opozantului

20:51, 14.03.2024 - Un tribunal din Moscova a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare doi tineri rusi acuzati de faptul ca lucrau pentru organizatia „extremista” a opozantului Aleksei Navalnii, mort in inchisoare la jumatatea lui februarie, scrie joi presa rusa, potrivit AFP.

Cum a incercat Vlad Pascu sa ii convinga pe judecatori sa il elibereze. De ce a produs accidentul tragic din 2 Mai: ”Nu le-am spus pana acum”

09:40, 28.02.2024 - Vlad Pascu a adus argumente neașteptate in fața instanței, in ultima incercare de a se elibera din inchisoare. Șoferul drogat a vrut sa ii convinga pe judecatori sa il elibereze din inchisoare. Iata ce le-a spus șoferul drogat din 2 Mai judecatorilor despre motivul accidentului!

Cine a incercat sa il scoata pe Alexei Navalnii din inchisoare, inainte sa moara. Operațiunea a eșuat din cauza securitații: ”Nu a avut timp sa ajunga la...”

12:10, 21.02.2024 - Apar informații controversate despre ultimele momente din viața lui Alexei Navalnii. Opozantul lui Vladimir Putin ar fi fost ajutat sa iasa din inchisoare, dar din cauza securitații, operațiunea a eșuat. Iata cine ar fi vrut sa il salveze.

Peste 150 de ruși au fost condamnați la inchisoare pentru ca i-au adus un omagiu lui Navalnii

07:20, 19.02.2024 - Justitia rusa a condamnat la inchisoare in acest week-end cel putin 150 de persoane arestate in timpul acțiunilor de omagiere a memoriei opozantului Aleksei Navalnii, pe motiv ca au incalcat legislatia stricta ce se aplica demonstratiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?