Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turism sexual in lumea musulmana: la 12 ani, fortata sa se casatoreasca cu un barbat de 70 de ani

Publicat:

, o tânara de 19 ani originara din India, relateaza într-un reportaj CNN despre torturile la care a fost supusa dupa ce parintii ei au fortat-o sa se casatoreasca la vârsta de 12 ani. 
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Una dintre cele mai apreciate actrițe din anii ’70 a șocat in declarații: „M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat!”

19:25, 04.04.2024 - Lumea artistica ascunde adesea povești complexe, pline de drama și pasiune. Una dintre cele mai stralucite figuri ale scenei romanești, Vasilica Tastaman, a șocat cu declarații neașteptate ce dezvaluie fragmente din viața sa tulburatoare, intr-un interviu acordat pentru cartea „Vasilica Tastaman. Femeia…

India: barbat ucis de un leu dupa ce intrase in incinta acestuia pentru a-si face un selfie

15:00, 16.02.2024 - Un barbat din sudul Indiei a fost sfasiat mortal de un leu asiatic dupa ce a sarit in incinta acestuia, au anuntat reprezentantii departamentului forestier local, informeaza site-ul publicatiei britanice The Independent, Independent.co.uk.

Star Matinal. „In casa mea nu va mai intra niciun barbat!”. Emilia Ghinescu, decizie radicala! Nu vrea sa se mai casatoreasca / VIDEO

12:05, 15.02.2024 - Emilia Ghinescu a luat o decizie radicala, dupa desparțirea de fostul iubit. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, cantareața de muzica populara a marturisit ca nu vrea sa se mai casatoreasca. Iata ce declarații neașteptate a facut artista in cadrul emisiunii!


Ce parere ai despre aceasta stire?