Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tu cât de bine îți cunoști picioarele? Descoperă semnalele subtile ale neuropatiei diabetice

Publicat:

Senzațiile din picioare sunt, adesea, un aspect pe care il neglijam constant in viața noastra de zi cu zi și il punem pe seama incalțarilor purtate sau a unui traseu indelungat parcurs la pas.

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) Descopera cele mai bune strategii de pariuri pentru Euro 2024!

19:10, 19.03.2024 - Campionatul Euro 2024 este deja stabilit. Echipe talentate sunt gata sa se infrunte pentru locul I. Competiția iți ofera ocazia de a te distra și de a te implica in eveniment. Pariurile online pe Euro 2024 sunt in plina desfașurare.

La Festivalul Ofertelor Woww la Auchan, ai reduceri de pana la 50% la sute și sute de produse. Descopera ofertele zilei! 

17:00, 13.03.2024 - Pana pe 2 aprilie magazinele Auchan din toata țara sunt in sarbatoare, oferind reduceri, oferte și beneficii la sute și sute de produse din cele mai importante categorii, intr-o mare acțiune comerciala, dedicata tuturor clienților – cu sau fara card de fidelitate.

De ce se leaga șnurul de la marțișor in copac. Ține cont de aceasta tradție daca vrei sa-ți mearga bine tot anul!

17:15, 01.03.2024 - Șnurul alb și roșu al marțișorului este un obiect tradițional cu multe semnificații și cu o istorie straveche. Descopera de ce se leaga marțișorul in copac, dar și ce alte tradiții se respecta și in zilele noastre!

Gusturi de Campioni: Descopera cafeaua preferata a fotbaliștilor de top

11:40, 27.02.2024 - In lumea competitiva a fotbalului de performanța fiecare detaliu conteaza. De la antrenamente intense pana la strategii complexe de joc, fotbaliștii cauta mereu modalitați de a-și imbunatați performanța și de a-și maximiza potențialul. Pentru fotbaliști cafeaua poate fi considerat un aliat de nadejde,…

(P) Cum sa tratezi junghiul intercostal: ghid pas cu pas

10:30, 19.02.2024 - Junghiul intercostal poate fi extrem de dureros și poate genera un nivel ridicat de anxietate, atunci cand apare. Descopera, in continuare, cateva moduri simple și la indemana prin care poate fi tratat, inclusiv metode naturale precum tehnicile de respirație sau exercițiile fizice adecvate!

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Cum sa iti pastrezi mainile si picioarele calde iarna

09:01, 09.02.2024 - Senzația de extremitați reci poate fi un disconfort in plus in sezonul rece. Descopera mai jos cum sa iți pastrezi mainile și picioarele calde iarna. Care sunt cauzele pentru care ai putea avea mainile și picioarele reci.Auzi adesea ca mainile și picioarele reci pot semnala faptul ca poți avea probleme…


Ce parere ai despre aceasta stire?