Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trupa norvegiană Thunderbolt vine la Sibiu

Publicat:

Celebra trupa norvegiana de heavy metal Thunderbolt va sustine un concert, in aceste zile, la Sibiu. Fanii ii vor putea vedea live in cadrul unui eveniment ce va avea loc in miercuri, 19 octombrie, de la ora 20.00.

CITIȚI ȘI:

, in concert, la Sibiu

Pe Aceeasi Tema Daca e weekend, e Jazz and more. Vezi ce concerte sunt programate pentru sambata si duminica

Delain si Trail of  Tears vor concerta in 2012 la Sibiu, la ARTmania Festival

In deschidere vor canta (hard rock) si Crossholder

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vestea pe care fanii Stelei nu voiau sa o auda: „Șanse minime” » Anunțul lui Florin Talpan

20:45, 18.05.2024 - Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, le-a dat o veste dura fanilor echipei din Liga 2. Cel mai probabil, clubul nu va putea promova nici in sezonul viitor in Superliga. CSA Steaua este „blocata” in Liga 2. Trupa lui Daniel Oprița (42 de ani) a terminat pe primul loc din grupa…

Gabriela Cristea, taxata dur pentru felul in care arata acum. Fanii nu se așteptau sa apara așa: “De la cozonaci i se trage”

11:10, 17.05.2024 - Celebra vedeta Gabriela Cristea se pare ca nu are o perioada buna, cel puțin in raport cu fanii sai. Recent, vedeta a fost taxata dur pentru felul in care arata acum, iar fanii nu se așteptau sa apara așa. Gabriela Cristea nu are o perioada buna Gabriela Cristea, vedeta Kanal D, a luat in greutate […]…

Gașca Zurli se schimba din temelii: Ce planuri are Mirela Retegan cu celebra trupa

18:05, 26.04.2024 - Gașca Zurli, trupa iubita de copii, se pregatește sa iși mareasca familia! Mirela Retegan, cunoscuta drept „Tanti Prezentatoarea”, a dezvaluit ca trupa se pregatește sa primeasca un nou membru.

Drew Barrymore și-a uimit fanii cu bucataria ei „normala” și cu aragazul sau „umil” FOTO

21:05, 19.04.2024 - Celebra actrița Drew Barrymore a fost din nou laudata de fani pentru firea ei autentica și umila, dupa ce a distribuit din nou imagini din interiorul casei sale. Mulți au ramas șocați de cat de „normala” este bucataria ei, potrivit Daily Mail Online.

S-a lansat imnul sportivilor romani calificați la Jocurile Olimpice! » Celebra trupa Voltaj canta „Din toata inima pentru Team Romania”

16:45, 23.02.2024 - Comitetul Olimpic și Sportiv Roman alaturi de celebra trupa romaneasca Voltaj au lansat vineri piesa „Din toata inima pentru Team Romania”, melodie dedicata sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Vineri, 23 februarie, la pranz, la sediul COSR din București, in prezența a multor…

The Beatles: Patru filme, o poveste "cea mai celebra trupa din toate timpurile"

18:25, 21.02.2024 - Sir Paul McCartney, Sir Ringo Starr și familiile lui John Lennon și George Harrison au acordat drepturi complete asupra poveștii de viața și a muzicii formației Beatles pentru un scenariu de film.

Ramona Olaru, in ipostaze provocatoare pe internet. Fanii au innebunit cand au vazut-o așa FOTO

11:56, 21.02.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țara. Celebra asistenta TV se bucura de un succes rasunator de cand apare pe micile ecrane, dar nu este de neglijat nici faptul ca arata in mare fel. Ultimele imagini din mediul online i-au innebunit pe internauții care au putut-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?