Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucurile de machiaj care fac fericită orice femeie. Cum trebuie să te machiezi pentru a părea mai slabă la față. Totul despte "Contouring"

Publicat:

Make-up face, de cele mai multe ori, face minuni. Imaginile Before/After fac senzatie pe internet, iar tehnica de realizare a Conturingului, prin care se realizeaza alungirea fetei, este la mare cautare prin doamne si domnisoare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prodanca. Punct și de la capat. Cum iși alinta Anamaria Prodan iubitul: „Este o minune lasata de la Dumnezeu”. Impresara se declara o femeie fericita

00:00, 21.04.2024 - Anamaria Prodan se declara o femeie implinita de cand formeaza un cuplu cu Ronald Gavril. Impresara spune ca sportivul a adus lumina atat in viața ei, cat și a copiilor, care l-au apreciat inca de cand l-au cunoscut.

Prințesa de Wales și prințul William, vazuți la o ferma din Windsor: „Parea fericita și arata bine”

12:31, 18.03.2024 - Kate Middleton ar fi fost zarita in weekend in timpul unei vizite la un magazin local, ceea ce reprezinta prima ieșire publica de la intervenția chirurgicala abdominala planificata. Conform Daily Mail, prințesa de Wales parea „fericita, sanatoasa și relaxata”.

Banc: „Domnule doctor, ce aș putea face pentru a parea mai slaba?”. Raspunsul te va amuza copios

12:00, 01.03.2024 - Mai este foarte puțin și va fi weekend! Vrei sa uiți de suparari, dar nu știi cum? Ei bine, cateva bancuri ar putea sa te faca sa dai uitarii problemele. Relaxeaza-te și citește cateva glume amuzante.

Femeie sfașiata de caini, intr-o localitate din Buzau

20:15, 26.02.2024 - In localitatea Pogoanele din județul Buzau, o femeie in varsta de 73 de ani a fost victima unui atac al unei haite de caini maidanezi. Cazul a fost prezentat de redacția Observator. Potrivit sursei citate, Cosmina Dinu, nepoata victimei, a relatat cu groaza despre evenimentul șocant: Au venit toți cainii,…

Femeie nevinovata, ucisa de un copac in urma unei „cauze naturale“. Dosarul penal a fost clasat de procurori

14:56, 25.02.2024 - Parchetul de pe langa Judecatoria Sebeș (Alba) a clasat dosarul penal deschis dupa decesul unei femei din București, in urma unui accident provocat de caderea unui arbore peste mașina in care se afla.

[BREAKFAST] O femeie de serviciu a fost concediata pentru ca a mancat un sandviș cu ton. Cum a reacționat

13:30, 23.02.2024 - O femeie de serviciu a dat in judecata o importanta firma de avocatura din Londra, dupa ce a fost concediata pentru ca a mancat un sandviș cu ton, ramas pe un platou, intr-o sala de ședințe, scrie The Guardian.   Gabriela Rodriguez, originara din Ecuador, lucra de doi ani ca femeie de serviciu la firma…

Tanar tata roman, mort intr-un accident intre doua mașini din care nimeni n-a supraviețuit, in Olanda

16:15, 17.02.2024 - Satul frisian Kootstertille (municipalitatea Achtkarspelen) este inca șocat de accidentul grav care a avut loc acolo joi, spre seara. Trei persoane au murit intr-o coliziune frontala pe șoseaua aglomerata N369, un accident din care n-a supraviețuit nimeni. Una dintre victime este un tanar tata roman,…


Ce parere ai despre aceasta stire?