Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRUCUL CU HARTA. Cum îi fură pe nemţi hoţii de buzunare români

Publicat:

Romanii nu comit crime grele, dar fura cam tot ce apuca, spun jurnalistii germani. Cel mai mult succes il au in randul hotilor telefoanele mobile. Extrase din gentile oamenilor sau din magazine.

De multe ori, victimele sunt turistii, prezenti in orice sezon in numar foarte mare in Berlin (peste 25 de milioane de innoptari in 2013). Aproape o treime din hotii de buzunare din Berlin sunt cetateni romani: 31,1%. Bulgarii ocupa locul al doilea, cu 9,9%.  

Studiul, publicat la Berlin de Ministerul regional de Interne, condus de crestin-democratul , arata si ca delictele…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

(P) Romanii platesc cele mai mari taxe din Uniunea Europeana pe munca

13:40, 25.05.2024 - Cine muncește, saracește! Asta pare sa fie deviza dupa care se ghideaza guvernul PSD+PNL de la București. Munca cinstita este taxata aspru de stat, care de la primul leu incasat are grija sa iți ia aproape 50 de bani din el.O analiza KPMG arata ca Romania are cele mai mari taxe din Uniunea Europeana…

Alimentul extrem de iubit de romani care se vinde la preț dublu fața de 2021. De ce este atat de scump

11:21, 23.05.2024 - Cat costa un kg de cartofi in 2024In piețele din Romania, prețul unui kilogram de cartofi a crescut constant in ultimele luni. Daca in 2021 cartofii se vindeau in medie cu 1,70 lei pe kilogram, astazi prețul a ajuns la 5 lei pe kilogram, marcand o creștere alarmanta pentru bugetele familiilor. In doar…

Alimentul extrem de iubit de romani care se vinde la preț dublu fața de 2021. De ce este atat de scump

22:36, 22.05.2024 - Cat costa un kg de cartofi in 2024In piețele din Romania, prețul unui kilogram de cartofi a crescut constant in ultimele luni. Daca in 2021 cartofii se vindeau in medie cu 1,70 lei pe kilogram, astazi prețul a ajuns la 5 lei pe kilogram, marcand o creștere alarmanta pentru bugetele familiilor. In doar…

Un lanț de simigerie romanesc trece granița. Unde iși va deschide prima locație in afara Romaniei

00:01, 21.05.2024 - Romanii stau zilnic la coada la simigeriile LUCA pentru un covrig, un covridog sau o felie de pizza. Acum, compania vrea sa iși extinda afacerea in Europa de Est, deschizand prima locație in afara Romaniei, in Polonia. Lanțul de simigerii LUCA, care are peste 140 de locații in Romania, va deschide maine,…

Ryanair s-a suparat pe Aeroportul Iași. Iși muta avioanele la Cluj și in Polonia

13:50, 08.04.2024 - Decizia Aeroportului Iași de a crește semnificativ taxele pare sa aiba consecințe negative. Compania aeriana Ryanair și-a revizuit planurile de extindere pe acest aeroport. Compania low cost irlandeza Ryanair iși va revizui planul de creștere pentru Aeroportul Iași in sezonul de vara 2024. Motivul consta…

Ziarista din Austria care a gasit-o inaintea poliției pe romanca acuzata pe nedrept ca a rapit o fetița din Serbia: „Sa vedeți ce fel de comentarii se fac despre poliția austriaca”

14:05, 04.04.2024 - Danka Ilic, o fetița de 2 ani din Serbia a fost cautata in Europa timp de 10 zile, insa joi Ministerul de Interne de la Belgrad a anunțat ca a fost ucisa, chiar in ziua dispariției, pe 26 martie. Doua romance din Viena au fost timp de 4 zile suspecte de rapirea ei și poliția austriaca a publicat imagini…

Ce se schimba de la 31 martie pentru romanii care calatoresc cu avionul sau vaporul

17:25, 28.03.2024 - Incepand cu data de 31 martie 2024, Romania intra parțial in Schengen: controalele la frontierele aeriene (aeroporturi) și maritime (porturi la Marea Neagra) se elimina, iar persoanele se vor putea deplasa catre sau dinspre alte state membre, cu excepția Cipru și Irlanda, fara a fi supuse controalelor…

Air Schengen: Ce se schimba de la 31 martie pentru romanii care calatoresc cu avionul sau vaporul

16:25, 28.03.2024 - Incepand cu data de 31 martie 2024, Romania intra parțial in Schengen: controalele la frontierele aeriene (aeroporturi) și maritime (porturi la Marea Neagra) se elimina, iar persoanele se vor putea deplasa catre sau dinspre alte state membre, cu excepția Cipru și Irlanda, fara a fi supuse controalelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?