Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trenul s-a dovedit capăt de drum pentru un bărbat din Coșna

Publicat:

Un barbat in varsta de 47 de ani, din comuna Coșna, și-a gasit sfarșitul pe un drum pe care l-a parcurs de mai multe ori. Sambata, in jurul orei 16.30, mașina condusa de persoana respectiva a traversat calea ferata semnalizata cu indicatorul "STOP" și cu un indicator "trecere la ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat prins beat la volan a scapat de pedeapsa dupa ce a dovedit ca organismul sau produce alcool

21:51, 22.04.2024 - Un belgian acuzat ca a condus in stare de ebrietate a fost achitat, luni, dupa ce s-a dovedit ca sufera de sindromul fermentației intestinale (auto-brewery syndrome - ABS), o afecțiune rara prin care corpul produce alcool, relateaza Reuters.

Un barbat a fost gasit mort, in mijlocul strazii. S-a dovedit ca acesta cazuse dintr-un balon cu aer cald

14:30, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer cald, in nord-estul orasului Melbourne. Serviciile de urgenta au fost alertate atunci cand pe Albert Street, in Preston, a fost descoperit un cadavru, in dimineața zilei de luni, potrivit The Guardian, citat de news.ro.

Un barbat care a mers cu trenul de la Deva la București și-a luat caprele, sa ii țina companie

10:55, 08.03.2024 - Un barbat și-a luat caprele și a plecat cu trenul, de la Deva la București, in vagonul pentru pasageri. Deși, inițial, unii dintre calatori au fost incantați de dragalașenia animaluțelor, pe masura trecerii timpului, mirosul specific le-a schimbat impresia, mai ales ca drumul a durat nu mai puțin de…

2 ani de inchisoare cu suspendare pentru un șofer care a ucis un barbat pe o trecere de pietoni din Biharia

09:25, 05.03.2024 - Un șofer de 48 de ani, din județul Hunedoara, a fost gasit vinovat pentru producerea unui accident in care și-a pierdut viața un barbat de 71 de ani, care traversa regulamentar, pe o trecere de pietoni din Biharia.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Barbat ranit grav dupa ce o mașina a intrat intr-o caruța care circula din sens opus, pe DN25

21:05, 02.03.2024 - Un barbat de 31 de ani a fost grav ranit, sambata seara, dupa ce caruta pe care o conducea si un autoturism s-au ciocnit, pe DN 25, in judetul Galati. La randul sau, o pasagera a autoturismului a fost preluata de echipajele medicale. Traficul este blocat.

Un barbat a sarit pe geamul unul spital din Vaslui, pentru a scapa dintr-un salon COVID. A fost gasit intins pe asfalt

14:10, 01.03.2024 - Caz șocant in Vaslui. Un barbat a recurs la un gest halucinant, din dorința de a evada din salonul COVID in care era internat. Acesta a coborat pe geamul situat la etajul patru, iar mai apoi s-a prabușit. Acesta a fost gasit intins pe asfalt, in stare foarte grava.

Un clujean a fost reținut dupa ce a atacat un barbat, intr-un bar din Arad. Victima a ajuns la spital - VIDEO

15:55, 29.02.2024 - Un barbat din Cluj a fost reținut pentru 30 de zile dupa ce a atacat cu un cuțit alt barbat, intr-un bar dintr-o localitate din județul Arad. ,,In dimineața zilei de 28 februarie a.c., in jurul orei 11:45, polițiștii Secției 8 Rurala Savarșin au fost sesizați despre faptul ca, intr-un local din…

Cuvinte cheie:

barbat trenul dovedit cosna

Ce parere ai despre aceasta stire?