Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Treizeci de ostatici deţinuţi de gruparea teroristă Boko Haram, eliberaţi de armata nigeriană

Publicat:

Treizeci de ostatici detinuti de gruparea terorista au fost eliberati de armata nigeriana în cadrul unei operatiuni militare efectuate în nord-estul Nigeriei, relateaza site-ul Leral.net.

Armata nigeriana a anuntat miercuri ca a eliberat 30 de persoane tinuti în captivitate de gruparea terorista în cadrul unei operatiuni militare efectuate în cursul zilei de marti, în orasul Dikwa, din nord-estul Nigeriei. Printre ostatici se aflau 21 de copii si sapte femei, potrivit autoritatilor nigeriene.

"În urma operatiunii…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deținuții eliberați din inchisoare pentru a se inrola in armata ucraineana, vor servi in unitați separate de personalul militar

11:05, 28.05.2024 - Ministrul Justiției din Ucraina, Denis Maliuska, a declarat la televiziunea naționala, pe 27 mai, ca deținuții eliberați din inchisoare conform unei noi legi, vor servi in unitați separate ale armatei ucrainene.

Hamas susține ca un alt ostatic a murit dupa un atac israelian: „Nu a primit ingrijiri medicale din cauza distrugerii spitalelor”

19:26, 11.05.2024 - Gruparea islamista palestiniana Hamas a anunțat sambata seara, 11 mai, ca Nadav Popplewell, unul dintre ostaticii rapiți in timpul atacului asupra Israelului din 7 octombrie 2023, a murit, a relatat Reuters.Hamas a difuzat o inregistrare video in care a susținut ca Nadav Popplewell, barbatul de 51 de…

Ucraina va putea recruta pana la 20.000 de deținuți pentru a-și intari armata

12:35, 10.05.2024 - Ucraina ar putea recruta intre 10.000 si 20.000 de detinuti pentru a-si intari armata, a declarat vineri ministrul justitiei, Denis Maliuska, dupa ce  Parlamentul a aprobat joi o lege care permite anumitor categorii de condamnati sa iasa mai repede din inchisoare daca se inroleaza, informeaza EFE.

Ofensiva rusa este in plin avant: Trupele ruse au crescut considerabil ritmul atacurilor in estul Ucrainei (ISW)

12:26, 10.05.2024 - Trupele ruse au crescut semnificativ ritmul atacurilor la sol in estul Ucrainei in ultima luna noteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).Armata rusa dorește probabil sa faca progrese inainte ca ajutorul militar occidental sa ajunga pe linia frontului.

Ucraina a ajuns la fundul sacului și ia exemplul inamicului: Armata va mobiliza deținuți

21:15, 08.05.2024 - Ucraina preia exemplul Rusiei in contextul lipse resursei umane de pe front și aproba mobiliazarea condamnaților inchiși in penitenciarele ucrainene.Parlamentul Ucrainei a adoptat miercuri un proiect de lege care permite mobilizarea unor categorii de condamnați, au declarat legiuitorii.

Tinerii nu mai aleg armata. Perioada de inscriere a fost prelungita anul acesta cu doua saptamani in colegiile militare

21:20, 27.03.2024 - Colegiile militare din țara duc lipsa de “viitor”. Mai exact, se pare ca majoritatea tinerilor nu-și mai doresc sa imbrace uniforma militara. In ultimii ani, numarul candidaților a scazut, motiv pentru care autoritațile au luat decizia de a prelungi perioada de inscriere cu doua saptamani in acest an,…

Hamas anunța ca vrea un schimb de deținuți și ostatici „imediat”

23:05, 25.03.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a salutat luni rezolutia Consiliului de Securitate al ONU care cere un ”armistitiu imediat” in Razboiul din Fasia Gaza si si-a exprimat ”vointa de a angaja un proces de schimb” de detinuti palestinieni in Israel si ostatici ”imediat”, relateaza AFP.

Zeci de femei au fost rapite de jihadiștii din nordul Nigeriei

01:25, 07.03.2024 - Zeci de femei au fost rapite de jihadiștii Boko Haram din nord-estul Nigeriei. Potrivit martorilor, rapirea in masa a avut loc in timp ce femeile adunau lemne de foc. Numarul victimelor nu este cunoscut, iar unii martori vorbesc de sute de femei rapite.


Ce parere ai despre aceasta stire?