Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei tinere învinuite de exploatarea sexuală a unui tânăr și a unei minore, condamnate la ani grei de închisoare

Publicat:

Cele trei tinere care au exploatat sexual un tanar și o minora au fost condamnate la 11 și 16 ani de inchisoare. Invinuitele au varste de 19, 22 și 23 de ani, iar cele doua victime – 19 și 16 ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Prima condamnare la inchisoare cu executare in baza Legii Anastasia: Un tanar de 19 ani a primit 5 ani dupa ce a ucis trei persoane

13:20, 06.06.2024 - Senatorul PSD Robert Cazanciuc anunta joi ca prima condamnare la inchisoare cu executare in baza Legii Anastasia a fost pronuntata de Judecatoria Alba Iulia, un tanar de 19 ani primind 5 ani de inchisoare cu executare, in prima instanta, dupa ce a ucis trei persoane. Soferul avea o alcoolemie de aproape…

Inchisoare cu suspendare pentru agenții de paza care au batut un tanar in centrul Aradului

11:11, 22.05.2024 - Au fost condamnați cei cinci barbați angajați ai unei firme de paza din Arad care, in decembrie 2019, au batut un tanar in centrul orașului, tanar care anterior l-a injunghiat pe unul dintre agenți.

De la inchisoare, la palatul prezindețial: Bassirou Diomaye Faye va deveni cel mai tanar președinte din Africa

21:15, 25.03.2024 - Deși puțini auzisera de el in urma cu un an, acum urmeaza sa devina președintele Senegalului. Creșterea extraordinara a lui Bassirou Diomaye Faye incheie o perioada tumultoasa de tip rollercoaster in politica senegaleza, care i-a luat pe mulți prin surprindere, scrie BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?