Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei escroci din Timișoara, deghizați în polițiști, simulau percheziții și furau bani victimelor

Publicat:

Trei escroci din Timișoara, deghizați in polițiști, simulau percheziții și furau bani victimelor din județul Mehedinți. Timișorenii aveau insigne falsificate și catușe, potrivit Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Magia circului ajunge in cartierele din Timișoara: ateliere de jonglerii, acrobații și reprezentații inedite

18:36, 07.05.2024 - Timișorenii sunt invitați la o serie de evenimente și acțiuni culturale in perioada 9 mai - 28 iunie. Acestea sunt organizate de Școala de Circ din Timișoara in cadrul proiectului „INSPIR. Impuls in cartiere”.

Investigatii URO-CT gratuite la Spitalul „Victor Babes” din Timisoara

09:56, 02.04.2024 - Timisorenii si nu numai pot efectua URO-CT sau urografia prin tomografie computerizata, o investigație medicala imagistica folosita pentru a evalua tractul urinar al unei persoane, in mod gratuit la Spitalul „Victor Babes”. Realizarea unei asemenea evaluari imagistice se recomanda in cazul unor afecțiuni…

UPDATE: Mureș – Percheziții intr-un dosar de ”abuz de incredere” la o firma de transport rutier. Trei barbați, reținuți!

01:00, 28.03.2024 - Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Mureș, au efectuat marți, 26 martie, 19 percheziții domiciliare in județele Mureș, Hunedoara, Bihor și Ilfov, intr-o cauza penala privind savarșirea infracțiunii de abuz de incredere.…

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țara: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

12:10, 27.03.2024 - Salariile sunt atat de bune și chiriile atat de accesibile in raport cu acestea incat Timișoara este orașul mare din Romania unde oamenii lasa cei mai puțini bani pentru a-și plati o locuința inchiriata in care sa locuiasca. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor…

Frumoasa studenta la Medicina gasita moarta la Timișoara a fost ucisa cu lovituri de cuțit

13:00, 23.03.2024 - Vineri dupa amiaza, Poliția Timiș a fost sesizata despre faptul ca o persoana a fost descoperita decedata intr-un apartament de pe bulevardul Dragalina din Timișoara. Alarma a fost data de doua tinere studente la medicina care locuiau, cu chirie, impreuna cu o a treia fata in apartamentul de langa gara.…

Doi barbati au fost prinși de polițiști in timp ce furau bucați dintr-o șina de tramvai din București

13:51, 11.03.2024 - Doi barbati au fost arestati preventiv pentru furt calificat, dupa ce au furat mai multe bucati de sina si obiecte din fier, de pe linia unui tramvai din Bucuresti, informeaza Biroul de presa al DGPMB, potrivit Agerpres. 

Percheziții in Arad, Timișoara și București la samsarii de mașini

11:30, 07.03.2024 - Politisti si procurori au facut 21 de perchezitii domiciliare, miercuri, in Bucuresti, Arad si Timisoara, dar si in trei comune, la samsari care ar fi adus in ultimii ani masini din Franta pentru a le vinde fara sa plateasca taxe, sapte persoane fiind conduse la audieri.

VIDEO. Șofer aproape in coma alcoolica, prins de polițiști la Timișoara. A provocat și un accident rutier

17:06, 27.02.2024 - Dosar penal pe numele unui barbat de 37 de ani, la Timișoara. El este cercetat penal dupa ce a fost prins in timp ce conducea deși era in stare avansata de ebrietate. Barbatul avea o alcoolemie de peste 2.36 la mie. Mai mult, barbatul a aprovocat și un accident soldat doar cu pagube materiale.


Ce parere ai despre aceasta stire?