Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei DESERTURI delicioase, FĂRĂ FĂINĂ

Publicat:

Fursecuri de ciocolata, fara faina


Ingrediente:

380 g zahar
130 g cacao
un sfert de lingurita sare
2 cani miez de nuca, maruntit (prajit, asigura un plus de savoare)
3 albusuri, la temperatura camerei
2 linguri lapte condensat indulcit
2 lingurite esenta de vanilie
160 g fulgi nuca de cocos
100 g ciocolata, maruntita

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 160 de grade Celsius.

Intr-un castron se amesteca zaharul, pudra de cacao si sarea. Se adauga nucile, albusurile, laptele si esenta de vanilie si se amesteca

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Prajitura rasturnata cu fructe – cum se prepara

09:05, 10.05.2024 - Prajiturile cu fructe au o aroma aparte. Au aluat fraged la baza, pufos la interior, iar umplutura bogata de fructe le ofera o savoare nemaipomenita. Iata cateva idei de prajituri cu un decor deosebit datorita modul de pregatire. Prajitura rasturnata cu fructe.Iți recomandam cateva rețete de prajituri…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Rama pentru Copt și Prajituri prezinta o rețeta-inspirație pentru masa de Paște, un cozonac care va completa perfect masa de sarbatori.

12:45, 23.04.2024 - COZONAC TRUNCHI DE CON Timp de pregatire: 45 minuteINGREDIENTEPentru aluat:300 gr margarina Rama pentru Copt și Prajituri300 gr de zahar tos2 plicuri de zahar vanilat5 oua1 lingurita de praf de copt300 gr de faina fina200 gr mix de fructe uscate, nuca și ciocolataPentru decor:100 gr de ciocolata de…

Rețeta de mochi. Desert tradițional japonez. Cum il poți prepara simplu

18:00, 18.04.2024 - Prima atestare a desertului dateaza inca din anul 794. Acest desert era destinat, in principal, luptatorilor samurai. Ei aveau nevoie de un aliment consistent și foarte hranitor care sa le ofere sațietate pentru o perioada lunga de timp, dar care sa fie și ușor de transportat.In Japonia Antica, mochi…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Cum desfundați o chiuveta: e nevoie doar de 2 ingrediente și de apa fierbinte de la robinet

10:16, 25.03.2024 - In primul și in primul rand, tot ce trebuie sa faceți pentru a putea desfunda o chiuveta de baie, este sa incepeți prin a indeparta orice reziduuri vizibile aflate in jurul dopului și nu numai.Puteți face acest lucru utilizand un carlig special de curațare, astfel incat sa puteți crea spațiu pentru…

Negresa de post cu apa minerala și gem de prune

19:06, 06.03.2024 - Și in post te poți rasfața cu deserturi savuroase, daca sunt preparate corect, respectand pașii necesari. Chiar daca nu folosești oua, lapte sau unt, sunt o mulțime de alte ingrediente pe care le poți adauga in aluaturi.Poți obține blaturi de prajituri delicioase cu texturi pufoase, dense sau ușor umede,…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…


Ce parere ai despre aceasta stire?