Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei cele mai periculoase zodii feminine. Trec peste cadavre când vine vorba de ceea ce iubesc

Publicat:

Trei zodii feminine pot deveni extrem de periculoase atunci cand nu agreeaza o persoana sau o situație. !, ele sunt in stare sa treaca peste cadavre atunci cand vine vorba de ceea ce iubesc și de ceea ce iși doresc.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei zodii feminine care au lipici la bani și noroc in dragoste la inceputul lunii mai. Vor trece printr-o transformare importanta

08:40, 23.04.2024 - Urmeaza o perioada cu reușite pe plan financiar și in dragoste pentru trei zodii feminine. Nativele pot sa obțina ceea ce iși doresc mai ușor și sunt incurajate sa iși indeplineasca și vechi dorințe.

Doua zodii feminine protejate de Univers in luna mai. Au noroc pe toate planurile din primele zile

19:56, 21.04.2024 - Luna mai le aduce noroc pe toate planurile. Doua zodii feminine au parte de reușite din primele zile. Au succes pe plan financiar in perioada urmatoare și știu cum sa iasa in evidența și la locul de munca. Nu o vor duce rau nici la capitolul dragoste.

„Nu e vorba de luare de ostatici sau acțiuni periculoase pentru cetațeni”: Ce spune politia despre intervenția mascaților la Botanica

20:40, 17.04.2024 - Oamenii legii au confirmat ca la Botanica, unde, in aceasta seara, a fost surprins un numar impunator de polițiști și mascați, a avut loc o operațiune de cautare și reținere a unui infranctor. Totodata, pe rețele de socializare a fost facuta publica fotografia barbatui care ar fi evadat.

Trei zodii feminine cu noroc la bani pana la finalul lunii aprilie. Li se schimba destinul

09:35, 06.04.2024 - Dupa o lunga perioada in care poate nu au știut ce iși doresc cu adevarat și s-au lovit de tot felul de provocari, lucrurile par ca sunt, intr-un final, in favoarea lor. Trei zodii feminine au parte de succesul la care au tot sperat, in special la capitolul bani.

Doua zodii feminine care sunt protejate de Univers in luna aprilie. Iși vor imbunatați viața considerabil

08:46, 05.04.2024 - Dupa o buna perioada in care poate s-au lovit de obstacole și parea ca nimic nu decurge așa cum și-ar fi dorit, destinul pare ca are grija și le rasplateasca pentru rabdare. Doua zodii feminine sunt protejate in luna aprilie. Sunt incurajate sa iși indeplineasca dorințe mai vechi.

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adora sa aiba un stil de viața activ

20:21, 19.03.2024 - Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni par sa fie mult mai atrași de sport și de un stil de viața activ? Pentru unele persoane pare ca sportul e ceva ușor și placut, in timp ce pentru altele pare un efort asiduu.Zodii care iubesc sportulAstrologia a fost folosita de-a lungul timpului pentru a determina…

Trei zodii feminine care iși schimba destinul in luna martie. Nativele sunt pregatite pentru un nou capitol

08:31, 19.02.2024 - Destinul pare ca le rasplatește pe trei zodii feminine pentru eforturile din ultima perioada. Nativele vor avea o perioada cu succes pe toate planurile și pot sa inceapa și noi proiecte in luna martie.

Doua zodii feminine care au succes pe plan financiar pana la finalul lunii februarie. Urmeaza o perioada cu belșug pentru aceste native

20:40, 05.02.2024 - Cand credeau ca nu au deloc noroc și ca destinul le pune mereu la incercare, destinul li se schimba in perioada urmatoare. Doua zodii feminine au șansa de a scapa de grijile de pe planul financiar și ar trebui sa profite de noile oportunitați, caci nu vor deloc puține.


Ce parere ai despre aceasta stire?