Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transilvania Drag Race se amana pentru data de 10-11 octombrie 2020

Publicat:

Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile din acest sfarsti de saptamana (3-4 octombrie), evenimentul se va amana pentru data de 10-11 octombrie 2020. Potrivit specialistilor si site-urilor de meteorologie, se

Citeste articolul mai departe pe inturda.ro…  

Sursa articol: inturda.ro


Stiri pe aceeasi tema

In sfarșit a avut loc evenimentul Transilvania Drag Race!

11:00, 21.06.2021 - Dupa amanari repetate, evenimentul Transilvania Drag Race a avut loc la finele saptamanii in perioada 19-20  iunie. Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Fanii Transilvania Drag Race mai au de așteptat. Evenimentul se amana din nou!

16:20, 27.05.2021 - Evenimentul dedicat pasionaților de mașini, Transilvania Drag Race, programat inițial pentru luna aprilie 2021, iar mai apoi reprogramat in luna mai de mai multe ori, este amanat din cauza... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Se schimba data pentru Transilvania Drag Race. Evenimentul va avea loc la sfarșitul lunii mai

14:46, 12.05.2021 - Evenimentul dedicat pasionaților de mașini, Transilvania Drag Race, a fost amanat pentru sfarșitul lunii mai. Inițial, evenimentul care are loc pe Autostrada A3 la Campia Turzii era programat in... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Transilvania Drag Race se amana din nou!

16:36, 06.05.2021 - Competiția sportiva Transilvania Drag Race, care trebuia sa aiba loc in acest weekend, se amana din nou datorita condițiilor meteorologice!  Avand in vedere condițiile meteo nefavorabile din acest sfarșit de

Transilvania Drag Race se amana pentru a 3 a oara

15:30, 06.05.2021 - Evenimentul dedicat pasionaților de mașini, Transilvania Drag Race, a fost amanat pentru a 3 a oara consecutiv din cauza vremii nefavorabile. Inițial, evenimentul care are loc pe Autostrada A3 la... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Transilvania Drag Race organizeaza Concurs de DRIFT in Campia Turzii!

13:15, 04.01.2021 - ???????????????????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????? – ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????????????? ????????????????????????????: . – :–:. . – :–:. ????????????????????????: ???????? ????????????…

Prima ediție din 2021 a Transilvania Drag Race de la Campia Turzii va avea loc la finele lunii martie!

23:00, 03.01.2021 - Prima ediție a evenimentului Transilvania Drag Race (drag race & tunning show) a fost anunțata pentru finalul lunii martie 2020. Inscrierile la drag race și achiziționarea biletelor incep de... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Cum s-a desfașurat Transilvania Drag Race ediția de toamna

20:00, 12.10.2020 - Ediția de toamna e evenimentului Transilvania Drag Race s-a desfașurat weekend-ul acesta in același loc, Autostrada A3 Campia Turzii și s-a incheiat cu succes, fiind prezenți maximul de persoane. Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Cuvinte cheie:

transilvania drag race

Ce parere ai despre aceasta stire?