Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traian Basescu l-a propus pe Teodor Melescanu la sefia SIE. Acesta a acceptat si s-au autosuspendat din PNL

Publicat:

anunta ca a acceptat propunerea presedintelui Basescu de numire la sefia SIE si precizeaza ca s-a autosuspendat din calitatea de membru PNL.

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul ar fi acceptat planul de pace propus de președintele SUA, Joe Biden. Gruparea Hamas nu a confirmat ca accepta

09:50, 03.06.2024 - Cabinetul israelian ar fi acceptat o varianta de plan de pace in Orientul Mijlociu, varianta pe care a propus-o președintele SUA, Joe Biden. Agențiile occidentale de presa il citeaza pe un consilier al premierului Israelului, Benjamin Netanyahu, care a anunțat ca Israelul accepta planul propus de liderul…

Netanyahu a acceptat planul de pace propus de Biden: Nu este o ințelegere buna, dar Israelul il accepta

17:20, 02.06.2024 - Un consilier al premierului Benjamin Netanyahu a afirmat, duminica, ca Israelul a acceptat un acord-cadru pentru dezamorsarea conflictului din Gaza, promovat acum de presedintele american Joe Biden, desi l-a descris ca fiind imperfect si necesitand mult mai multa munca, relateaza Reuters.

Traian Basescu, despre 'marea problema' a Ursulei von der Leyen: 'Nu exclud posibilitatea ca PPE sa mearga cu o alta varianta pentru șefia Comisiei'

19:31, 23.05.2024 - Fostul președinte al Romaniei, Traian Basescu, a vorbit despre șansele Ursulei von der Leyen de a obține un nou mandat de președinta a Comisiei Europene, joi, pe B1 TV,  și nu a exclus un scenariu in care PPE va merge in cele din urma cu o alta varianta pentru șefia Executivului comunitar.

Traian Basescu il scoate pe Iohannis din calculele pentru NATO sau alta funcție europeana: 'Nu are nicio sans['

00:06, 29.04.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca actual președinte, Klaus Iohannis, nu are nicio sansa sa ajunga secretar general al NATO. El a mai spus, referitor la sefia Comisiei, a Comisiei sau a Parlamentului European, Basescu a precizat ca cea de presedinte al PE este exclusa. Fostul sef de stat…

UDMR Timiș a decis și a luat o decizie pragmatica. Il susține pe Alfred Simonis la șefia CJT 

09:55, 23.04.2024 - Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania, filiala Timiș a decis sa mearga, la alegerile pentru funcția de președinte al consiliului județean, pe candidatul propus de alianța PSD – PNL și nu pe cel propus de cea din care face parte la nivelul Timișoarei, deci il vor susține pe Alfred Simonis. Decizia…

Catalin Cirstoiu spune direct ca ii pare rau ca nu l-a ascultat pe Traian Basescu și a acceptat sa candideze (VIDEO)

19:10, 19.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, recunoaște ca regreta faptul ca a acceptat sa candideze, in ciuda sfaturilor contrare primite de nașul sau, Traian Basescu, și de la tatal sau.

Un nou candidat la Primaria Capitalei. Dorel Onaca, fost consilier al lui Traian Basescu, propus de PRM

16:30, 31.03.2024 - Dorel Constantin Onaca, membru fondator al PMP și fost consilier de stat la Cotroceni in perioada președinției lui Traian Basescu, este candidatul Partidului Romania Mare la Primaria Capitalei. Onaca a fost votat recent in funcția de președinte executiv al formațiunii.

Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru luare de mita, propus candidat al PNL la șefia Consiliului Județean Prahova

08:45, 21.03.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie și aflat sub control judiciar, va candida pentru un nou mandat la sefia administrației județene, potrivit anunțului facut de PNL Prahova.


Ce parere ai despre aceasta stire?