Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE Un tânăr dintr-un centru de plasament a murit înecat într-un iaz

Publicat:

Un tanar de 17 ani, instituționalizat intr-un centru de plasament din Dorohoi, a murit inecat in timp ce se scalda in iazul Polonic situat langa municipiul Dorohoi, pompierii cautand mai bine de cini ore trupul adolescentului, scrie Mediafax.

Tanarul de 17 ani, instituiționalizat intr-un centru de plasament din Dorohoi, a mers duminica dupa-amiaza impreuna cu alți doi copii, sa faca baie in iazul Polonic din Dorohoi și la un moment dat a disparut sub apa. Un barbat aflat pe malul apei a sesizat autoritațile dupa ce a vazut ca tanarul nu mai iese la mal.

Adolescentul a fost cautat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Tragedia dimineții, la Techirghiol! Un barbat a murit, dupa ce un incendiu i-a cuprins locuința

09:35, 16.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața la Techirghiol, in județul Constanța. O persoana a decedat joi dimineata dupa ce locuinta sa din Techirghiol a luat foc, informeaza ISU Constanta.Incendiul a izbucnit la o casa de pe strada Rascoalei din Techirghiol.

Tragedie la Spitalul Județean din Targoviște. Un tanar a murit dupa ce s-a prabușit de la etaj

22:01, 10.05.2024 - In ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, barbatul a decedat, informeaza IPJ Dambovița, Polițiștii fac cercetari pentru stabilirea circumstanțelor in care s-a produs evenimentul, a mai aratat sursa citata, potrivit Targoviște News.„La data de 10 mai a.c., in jurul orei 17.27, polițiștii din cadrul…

Tragedie la Florii. O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa o masa in familie

16:50, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei au murit in Calarași, dupa o masa in familie. Ambele au avut simptome de toxiinfecție alimentara, insa este posibil ca bunica sa fi murit de durere dupa pierderea copilei.

Tragedie la Viseu de Sus. O persoana a murit carbonizata intr-o anexa gospodareasca

11:10, 10.04.2024 - La solicitarea IPJ Maramureș, 6 pompieri militari din cadrul Secției de pompieri Vișeu de Sus au intervenit cu o autospeciala de stingere pentru lichidarea unui incendiu localizat la o anexa gospodareasca de aproximativ 12 mp din localitatea Vișeu de Sus. In interior a fost gasita o persoana carbonizata.…

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

[VIDEO] Tragedie la Șiria: o femeie de 93 de ani a murit carbonizata

23:06, 27.03.2024 - In aceasta seara, la Șiria a luat foc o casa. O femeie de 93 de ani a murit carbonizata in propria locuința. „Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru cautarea – salvarea posibilelor victime, intrucat in apelul pe 112 s-a precizat ca exista posibilitatea ca o persoana sa…

Tragedie in volei » Fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani

16:50, 04.03.2024 - Fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu a murit la 46 de ani. Federația Romana de Volei a anunțat azi ca duminica, 3 martie, fosta jucatoarea de volei s-a stins din viața. A murit Ruxandra Dumitrescu „Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu! O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara,…

Tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit in urma unui incendiu de vegetație

00:01, 03.03.2024 - Un incendiu s-a transformat intr-o tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit, dupa ce a fost cuprins de flacari. Pompierii l-au gasit pe acesta fara viața in momentul in care au ajuns la locul incidentului. Iata unde a izbucnit incendiul!


Ce parere ai despre aceasta stire?