Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE la HOLLYWOOD: Un actor celebru a fost găsit mort în casă

Publicat:

O veste cumplita a zguduit lumea Hollywood-ului. , un cunoscut star de stand-up comedy, s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. Actorul a fost gasit mort in casa sa din Forestburgh, , vineri.Vestea a fost confirmata de fosta sa soție, .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Tragedie imensa la Hollywood: Un actor care a jucat in peste 200 de episoade ale unui serial celebru a fost ucis

09:10, 27.05.2024 - Johnny Wactor, actorul care a aparut in aproape 200 de episoade din serialul dramatic ”General Hospital” a fost impușcat și ucis sambata dimineața in Los Angeles.Mama sa, Scarlett, a dat vestea pentru TMZ.

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

Cum iți recapeți zambetul de odinioara

09:56, 14.05.2024 - Zambetul tau este mai mult decat o simpla expresie faciala - este o carte de vizita a personalitații tale și iți reflecta bucuria și increderea interioara. Din pacate, problemele dentare pot intuneca stralucirea acestuia, afectandu-ți atat percepția despre sine, cat și modul in care te vad cei din jur.…

Un cunoscut actor a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital

13:10, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Maria Sharapova s-a dus s-o caute pe Serena Williams la evenimentul anului: „Unde ești?”

10:10, 07.05.2024 - Luni seara, la New York, a avut loc evenimentul anului, Met Gala. Prilej pentru vedetele de la Hollywood sa se intalneasca. Printre numele mari prezente, au fost și legendarele Maria Sharapova, Serena Williams și Venus Williams. Cele trei mari jucatoare s-au intalni la Met Gala și au atras toate privirile…


Ce parere ai despre aceasta stire?