Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie, într-o localitate din apropierea Lugojului! Trei persoane au murit într-o fântână

Publicat:

Echipele de salvare au fost solicitate sa intervina, marți seara, in localitatea Jupani, comuna , unde trei barbați, in varsta de 25, 36 și 54 de ani, și-au pierdut cunoștința intr-o fantana, pe care incercau sa o curețe.

Tanarul de 25 de ani lucra cu o motopompa cu combustibil și și-a pierdut cunoștința dupa ce in puțul adanc de 12 metri s-a acumulat monoxid de carbon. Tatal sau a intrat in fantana pentru a-i duce o pompa, dar a avut aceeași soarta. In incercarea de a-i salva pe cei doi, in fantana a intrat și un vecin, in varsta de 36 de ani, dar și acesta și-a pierdut cunoștința.

Citeste articolul mai departe pe lugojexpres.ro…  

Sursa articol: lugojexpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie cumplita in Dolj! Un copil in varsta de 13 ani a murit inecat. Poliția a deschis un dosar penal

11:26, 02.06.2024 - Un copil in varsta de 13 ani a murit inecat, in seara zilei de 1 iunie, intr-o balta din zona barajului Castranova din judetul Dolj. Trupul baiatului a fost gasit, insa era prea tarziu pentru a putea fi salvat. Politia anunta, duminica, deschiderea unui dosar penal in cadrul caruia se fac cercetari…

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Tragedie in Constanța! Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au sarit sa il salveze și au ramas blocate in puț / FOTO

16:36, 20.05.2024 - Un incident șocant s-a petrecut in cursul zilei de astazi in localitatea Mireasa din Constanța. Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au incercat sa il ajute insa au ramas și ele blocate in puțul adanc de 19 metri. 

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Tragedie la o competitie de curse » Sapte persoane au murit dupa ce o masina a intrat in multime!

11:15, 22.04.2024 - O masina de curse a iesit de pe traseu in timpul unei competitii desfasurate duminica in Sri Lanka si a intrat intr-o multime de spectatori si de oficiali ai cursei, cauzand moartea a sapte persoane si ranirea altor 20, au anuntat autoritatile. Mii de spectatori au vazut accidentul care a avut loc in…

Tragedie in Oceanul Indian: Aproape 100 de persoane au murit intr-un naufragiu al unui feribot

06:15, 08.04.2024 - Peste 90 de persoane au murit in largul coastelor Mozambicului in naufragiul unui vas de pescuit transformat in feribot si care era supraincarcat cu 130 de pasageri la bord, au anuntat duminica autoritatile locale, noteaza AFP.

Lovituri israeliene in apropierea ambasadei Iranului la Damasc: opt persoane au murit l VIDEO

19:35, 01.04.2024 - Lovituri israeliene au atins luni cladirea consulatului iranian la Damasc, a relatat agentia de presa siriana SANA, in timp ce organizatia neguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anuntat ca opt persoane au murit in acest raid fara precedent.

Caz șocant in Dolj! Un copil in varsta de doar doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica

10:20, 26.03.2024 - Tragedie la o stana, in Dolj. Un copil in varsta de numai de doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica. In urma acestui incident, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?