Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie in fotbalul romanesc. Mesajul Andreei Maria, fiica fostului arbitru Dan Lazarescu. „As dori sa fac lumina in cazul mortii tatalui meu”

Publicat:

, stiri adevarate: Vestea mortii fostului arbitru international , la numai 49 de ani, a cazut ca un traznet luni seara. A doua zi, printre altele, s-a afirmat ca ar fi fost gasit la o zi dupa deces, iar medicii nu au mai putut face nimic. Dupa seria de stiri aparute despre decesul fostului „asistent”, fiica acestuia, […] in fotbalul romanesc. , fiica fostului arbitru . „As dori sa fac lumina in cazul mortii tatalui meu” apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Dosarul morții mezzosopranei din Iasi, in pragul prescripției - Cazul retrimis la cercetare stagneaza de patru ani de zile

11:10, 21.04.2024 - Este rasturnare de situație in cazul morții misterioase a mezzosopranei din Iași, care a avut loc in urma cu patru ani, acuzațiile pe numele soțului femeii fiind aproape de prescripția generala, titreaza antena3 intr-un material.

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Alexandru Rafila, despre scandalul de la Pantelimon: „Este intolerabil sa pui pacienții in pericol pentru orgoliul propriu!”

13:45, 12.04.2024 - „Important este sa ințelegem ca discutam despre oameni. E nevoie de incredere intre pacienți și cadrele medicale. Nu putem sa blamam și sa aducem in fața opiniei publice lucruri care nu s-au intamplat.Fiecare om are o anumita personalitate, iși dorește cu ardoare recunoașterea calitaților, dar este…

Politico: Parchetul European, condus de Kovesi, investigheaza negocierile privind achiziția de vaccinuri anti-COVID dintre Ursula von der Leyen și șeful Pfizer

14:30, 01.04.2024 - Procurori europeni de la Parchetul European (EPPO) investigheaza acuzațiile de infracțiuni penale in legatura cu negocierile privind achiziția de vaccinuri anti-COVID dintre președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și directorul general al Pfizer, Albert Bourla, transmite Politico, citata…

Doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur

23:00, 20.03.2024 - Este zi de doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur. El s-a stins din viața la frumoasa varsta de 92 de ani. Vestea trista despre trecerea in neființa a fostului jucator de fotbal a fost facuta de FC Rapid 1923, prin intermediul rețelelor de socializare.

Joe Biden reacționeaza la vestea morții lui Alexei Navalnii: moartea acestuia ar trebui sa stimuleze Congresul pentru a ajuta Ucraina

21:40, 16.02.2024 - Președintele american Joe Biden a folosit vestea morții liderului opoziției ruse incarcerat Alexei Navalnii pentru a face presiuni asupra Congresului in vederea aprobarii sprijinului pentru Ucraina.

Prima reacție a Kremlinului in cazul morții lui Alexei Navalnii. Vestea a ajuns și la Putin

14:25, 16.02.2024 - Kremlinul a oferit, vineri, prima reacție in cazul decesului in detenție al opozantului rus Alexei Navalnii, principalul critic al președintelui rus Vladimir Putin. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat vineri ca Serviciul Federal de Sancțiuni (FSIN) este "angajat in toate…


Ce parere ai despre aceasta stire?