Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în fotbal. Un jucător a murit la 29 de ani, într-un accident rutier

Publicat:

, mijlocas la formatia ucraineana , a suferit vineri un teribil accident de circulatie, pe autostrada ce leaga Kievul de orasul Cherkasy.

Automobilul fotbalistului a intrat in coliziune cu un Nissan in care se aflau cinci persoane. -ului, cel vinovat de accident, a murit pe loc, in timp ce Khudzik, purtatorul tricoului cu numarul 7 la Zoria, a murit doua zile mai tarziu, pe 8 martie, la spital.

avea 29 de ani si juca la din anul 2011. In cariera el a mai evoluat pentru formatiile FC Lvov si .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar de aproximativ 20 de ani a murit intr-un accident rutier produs in judetul Arad

16:40, 10.06.2024 - Un tanar de aproximativ 20 de ani a murit, luni, intr-un accident rutier produs in judetul Arad. O masina si un camion s-au ciocnit, intre localitatile Arad si Horia, scrie news.ro.ISU Arad intervine, luni, la un accident rutier produs intre localitatile Arad si Horia.

Accident mortal intre Navodari si Corbu. Un sofer a murit in urma impactului dintre o cisterna si un autoturism (FOTO+VIDEO)

07:50, 30.05.2024 - Un eveniment rutier a avut loc azi, 30 mai 2024 intre Navodari si Corbu. Evenimentul rutier s a produs intre o cisterna si un autoturism.La fata locului au intervenit Smurd B,Saj B2 si Smurd C.Din nefericire, in urma impactului, soferul autoturismului a murit. ...

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Un barbat a murit in accident rutier pe autostrada Transilvania

20:25, 25.05.2024 - Un barbat de 30 de ani a murit, sambata, in urma unui accident rutier care a avut loc pe autostrada Transilvania. „Pompierii din cadrul Detasamentului Turda intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe autostrada A3, in zona km 30. La fata locului au ajuns o autospeciala cu modul…

Tragedie pe Faleza Dunarii din Galați: un polițist de la trupele speciale a murit. Motocicleta pe care o conducea, lovita de o mașina

17:15, 05.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un motociclist și-a pierdut viața, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o mașina. Motociclistul care a decedat era polițist la trupele speciale ale IPJ Galați și se afla in timpul liber

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.


Ce parere ai despre aceasta stire?