Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traficul de pasageri „înflorește” la început de vară. Aproape 250.00 de pasageri, în luna mai

Publicat:

Aeroportul Internațional „Cluj ramane lider in randul aeroporturilor regionale privind numarul de pasageri și numarul de mișcari ale aeronavelor inregistrate in luna mai 2022 .

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Terminal de plecari nou, modern și incapator, la Aeroportul Cluj. Va fi inaugurat saptamana viitoare.

19:15, 30.05.2024 - La inceputul lunii iunie se inaugureaza noul terminal de plecari de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj care a costat 366 de milioane de lei. La eveniment sunt așteptați invitați „de seama”.

Concursuri destinate Serviciilor Voluntare și Private ale ISU Cluj pe stadionul „Municipal” din Turda

18:11, 23.05.2024 - Stadionul „Municipal” din Turda a gazduit in aceasta saptamana concursurile ISU Cluj rezervate Serviciilor Voluntare și Private. Concursul a fost caștigat de SPSU Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, pe locul doi fiind SPSU Emerson, iar pe trei SPSU Sortilemn Gherla. La Serviciile Voluntare…

Care sint cele mai solicitate destinații de pe Aeroportul din Chișinau

13:40, 16.05.2024 - Traficul total pe Aeroportul Internațional Chișinau a fost in luna aprilie de 242.505 de pasageri, in creștere cu 44% sau 74.074 pasageri fața de aprilie 2023. Despre acest lucru a anunțat administrația aeroportului din capitala, menționind ca cea mai mare creștere a fluxului de pasageri in luna aprilie…

Angajari la ISU Cluj, din sursa externa

13:00, 30.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența „Avram Iancu” al județului Cluj a scos la concurs opt posturi pentru incadrare din sursa externa. Este vorba despre 6 posturi de ofițer și 2 posturi de subofițer, dupa cum urmeaza: Ofițer Principal I Inspecția de Prevenire/Avizare – Autorizare https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1732…

Fara cozi la controlul actelor de identitate! Intrarea in Air Schengen, marcata de Aeroportul din Cluj - FOTO/ VIDEO

09:35, 31.03.2024 - Intrarea in spațiul Schengen cu frontierele aeriene și navale a fost marcata in noaptea de sambata spre duminica pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj in cadrul unui eveniment de presa.

Swiss va opera zboruri regulate de la Cluj-Napoca spre Zurich incepand din aceasta luna

08:10, 21.03.2024 - Compania aeriana Swiss International Air Lines va opera, in premiera, zboruri de la Cluj. Incepand cu data de joi, 28 martie, clujenii vor putea zbura direct la Zurich, capitala turistica a Elveției, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Zborurile vor fi operate cu 3 frecvențe saptamanale,…

Cele mai importante nume ale aviației și-au dat intalnire la Aviation-Event 2024 CLJ

15:15, 15.03.2024 - Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a organizat, vineri, in parteneriat cu platforma Aviation Event și Asociația Aeroporturilor din Romania, cea de-a treia ediție a conferinței internaționale Aviation Event 2024 CLJ.

Poliția de Frontiera, detalii despre scandalul din avionul Wizz Air care a aterizat de urgența la Cluj: "A fost un conflict intre trei pasageri beți. Unul a fost lovit in cap cu un telefon"

15:35, 06.03.2024 - O aeronava Wizz Air a aterizat de urgența, luni seara, pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca din cauza unui conflict izbucnit intre pasageri. Echipajul de la bord a solicitat intervenția Poliției de Frontiera.


Ce parere ai despre aceasta stire?