Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tot mai puține camioane la frontiera moldo-română. Situația rămâne complicată doar la vămile Sculeni și Costești

Publicat:

Tot mai puține camioane la frontiera moldo-romana. Autoritațile anunța ca la vama Leușeni nu staționeaza niciun camion. La vama Cahul-Oancea  sunt doar trei 3 camioane, iar Giurgiulești-Galați – 8.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

A ramas fara Porsche Panamera la frontiera: Ce nereguli au depistat polițiștii in actele șoferului mașinii de lux

17:35, 15.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției Regionale Vest documenteaza doi moldoveni in legatura cu neregulile depistate la mijloacele de transport. Cazurile au fost inregistrate ieri, pe 14 aprilie 2024, la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni.

Un numar - record de camioane a fost perfectat la postul vamal Leușeni

14:25, 27.03.2024 - Serviciul Vamal anunța ca, in ultimele 24 de ore, funcționarii postului vamal Leușeni au perfectat un numar record de camioane - 550 camioane pe sensul de ieșire și 394 camioane pe sensul de intrare. Autoritațile vamale romane au contribuit eficient la fluidizarea traficului prin sincronizarea acțiunilor…

Cozi interminabile la vama Leușeni și Sculeni: Poliția de Frontiera vine cu un șir de masuri pentru fluidizarea traficului

11:35, 08.03.2024 - La vama Sculeni și Leușeni se menține un flux majorat pe direcția ieșire din R.Moldova, intrare in Romania. Poliția de Frontiera pune in aplicare un șir de masuri pe linie de fluidizare a fluxului.

Situatia la frontiera de stat, in ultimele 24 de ore: PTF Leușeni, cel mai tranzitat punct de trecere

09:25, 06.03.2024 - In ultimele 24 de ore, in punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 38 287 traversari, un numar mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 19 530 traversari persoane.

Mașini, blocate la Leușeni: Serviciul Vamal recomanda șoferilor sa aleaga alte puncte de trecere a frontierei

12:55, 23.02.2024 - Serviciul Vamal recomanda calatorilor și transportatorilor care planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova, sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Blocaj total la Leușeni: Șoferii și calatorii, indemnați sa evite aceasta vama

14:56, 22.02.2024 - Poliția de Frontiera recomanda calatorilor și transportatorilor planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Proteste la Vama Leuseni-Albita: Drum blocat de fermierii moldoveni

16:50, 16.02.2024 - Calatorii și transportatorii care intenționeaza sa treaca frontiera prin punctul de trecere Leușeni-Albița sunt sfatuiți sa caute rute alternative, in contextul protestelor organizate de fermierii care au blocat drumul cu utilaje agricole. Politia de Frontiera din Republica Moldova a anuntat, la 16…

Fermierii nu se lasa și blocheaza din nou vama Leușeni

09:21, 16.02.2024 - Poliția de frontiera anunța ca de la ora 08:50 drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat. Circulația vehiculelor este imposibila in contextul protestelor organizate de fermieri. ”In aceasta situație, recomandam calatorilor sa opteze din timp pentru alternativele disponibile, cum ar fi:…


Ce parere ai despre aceasta stire?