Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tort diplomat cu fructe și frișcă. Desert simplu de făcut, fără coacere

Publicat:

Daca aveți o aniversare in familie și doriți sa faceți un tort de casa, dar nu sunteți un cofetar expert, tortul diplomat cu fructe și frișca este alegerea perfecta. Rețeta este una simpla și nu este nevoie de coacere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu lavanda și caise. Un desert simplu și rapid

14:45, 19.05.2024 - Te gandești sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar nu știi ce sa faci? Ei bine, noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lavanda și caise. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert simplu, rapid și delicios

23:10, 17.05.2024 - Ți-e pofta de ceva dulce? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert delicios, simplu și rapid. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de budinca de orez cu fructe. Desertul de post pe care sa-l consumi cu intreaga familie

23:55, 05.04.2024 - Toata lumea iubește deserturile, iar in timpul postului ele se prepara și mai des. Rețeta de bufinca de orez cu fructe este versatila și se pliaza pe gusturile tuturor. Rezultatul este delicios și se gatește in cateva minute.

Rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Desertul simplu și rapid pe care il vei adora

11:25, 31.03.2024 - Pentru ca ne aflam in perioada de post a Paștelui, noi iți propunem un desert specific acestei perioade. Este vorba despre o rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Aceasta prajitura este, de fapt, un desert simplu și rapid, pe care cei dragi il vot adora. Nu vei petrece prea mult timp in bucatarie…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de prajitura cu miere și afine. Desert simplu pentru cele mai speciale momente

22:11, 19.03.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios ori iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa mai faci? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și afine. Un preparat simplu și rapid care ii va surprinde pe pofticioși. De ce ingrediente ai nevoie, dar și…

Rețeta de prajitura cu nuci și branza. Un desert delicios, simplu și rapid

20:35, 18.03.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar chiar nu mai știi ce sa mai gatești de data aceasta, iar totodata nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie, departe de cei dragi? Noi avem soluția care ar putea fi potrivita pentru tine, așa ca iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru…

Rețeta de sufleu de fasole. Este un preparat simplu pe care sa-l consumi cu cei dragi

19:55, 07.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, rețeta de mai jos este ideala pentru aceste zile. Se poate consuma ca aperitiv sau pe post pe garnitura. Sufleul de fasole se prepara foarte simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente in prepararea lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?