Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Topul ţărilor vorbitoare de limba engleză. Ce loc ocupă românii

Publicat:

Peste un miliard de oameni vorbesc engleza ca prima sau a doua limba si pentru sute de milioane aceasta este a treia sau a patra limba vorbita, conform unui nou raport realizat de EF , citat de CNN. Dintre acestia, olandezii sunt cei mai fluenti vorbitori non-nativi de limba engleza de pe glob.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ocupa romanii cand stau la rand sa ia lumina. „Un parinte m-a șocat. Mi-am facut cruce cand am auzit ce spunea"

12:15, 05.05.2024 - O fosta profesoara de religie din Craiova spune ca a ramas cu un gust amar dupa ce a participat la slujba de inviere. A ales sa mearga la Catedrala Sfantu Dumitru din centrul orașului unde erau adunați mii de oameni. Discret, femeia a ascultat ce discutau creștinii in timp ce așteptau sa ia lumina.

Topul țarilor UE cu cei mai mulți bancheri milionari. Cați sunt din Romania

16:16, 01.05.2024 - Numarul milionarilor din sectorul financiar european este in creștere, potrivit Autoritații Bancare Europene (ABE), citate de Euronews. Cu toate acesta, sectorul bancar ramane un domeniu in care femeile raman o excepție: peste 90% dintre cei mai bine platiți bancheri din UE sunt barbați.

Carnea, un aliment de lux. Romania, in topul țarilor din UE cu cele mai creșteri de preț in ultimul an!

10:05, 09.04.2024 - Pretul la carne in Uniunea Europeana era cu 3,3% mai mare in luna februarie 2024 decat in luna februarie 2023, insa in randul tarilor membre cele mai mari cresteri de preturi au fost inregistrate in Bulgaria (8,2%) si Romania (7,7%), arata datele Eurostat.Cele mai mari scumpiri sunt la sortimentul carne…

Premiera! Romania a intrat in topul țarilor cu care atrag investiții straine ca un magnet! E condus de SUA!

06:55, 05.04.2024 - Global Business Policy Council, serviciul strategic al companiei de consultanta in management Kearney, a inclus in premiera Romania in clasamentul anual al pietelor in curs de dezvoltare din punct de vedere al perspectivelor legate de investiții straine directe, pe locul 17 din 25 de state incluse.

Mențiune pentru o eleva de la Școala Ioan Opriș Turda la olimpiada de engleza- etapa județeana

10:10, 03.04.2024 - PAȘCU ROXANA,  din clasa a VII-a A de la Școala Ioan Opriș Turda a obținut un rezultat remarcabil la olimpiada de limba engleza, etapa județeana. Acesta s-a intors cu mențiune de la competiția amintita, obținand cel mai mare punctaj din zona Turda- Campia-Turzii. Eleva este coordonata de profesoara…

„Razboiul” FCSB vs CSA Steaua a ajuns și pe Metropolitano. Banner in limba engleza!

10:45, 27.03.2024 - Unii suporteri romani au ținut sa atraga atenția asupra „adevaratei Steaua” și in timpul amicalului de la Madrid, Columbia - Romania (3-2). Deși pe Metropolitano din Madrid s-au infruntat Romania și Columbia, unii fani romani au profitat de ocazia pentru a-și spune opinia despre una dintre problemele…

"Ajunși la pensie, romanii așteapta sa li se termine viața". Motivele pentru care Romania coboara constant in topul țarilor fericite

07:06, 25.03.2024 - Romanii sunt din ce in ce mai nefericiți, pe masura ce imbatranesc. Este concluzia ingrijoratoare a ultimului raport mondial al fericirii care arata ca suntem mai triști decat eram anul trecut. Romania a pierdut opt locuri in clasament in doar un an.

FOTBAL ROMANESC Superliga Romaniei la fotbal ocupa locul 25 in Europa in topul banilor incasați

12:30, 20.02.2024 - In raportul financiar al UEFA pentru anul 2023, clasament intocmit in funcție de incasarile echipelor din primelor ligi din Europa, .... The post FOTBAL ROMANESC Superliga Romaniei la fotbal ocupa locul 25 in Europa in topul banilor incasați first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?