Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top modelul Alessandra Ambrosio a născut un băieţel

Publicat:

Top modelul brazilian , o "veterana" a casei de moda Victoria's Secret, a nascut un baietel, luni, în orasul Florianopolis din Brazilia, informeaza MEDIAFAX.

Top modelul brazilian, în vârsta de 31 de ani, si logodnicul ei, omul de afaceri , au devenit parinti pentru a doua oara. Cei doi mai au o fetita în vârsta de 3 ani, Anja, care s-a nascut în acelasi oras brazilian.

Informatia a fost confirmata de numeroase site-uri, retele de socializare, dar si de , mama fericitului tatic.…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Un baiețel perfect sanatos s-a nascut in Noaptea de Inviere, la Spitalul Județean de Urgența Alba Iulia

12:56, 05.05.2024 - Un baiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia, in Noaptea de Inviere. Despre copiii care se nasc in aceasta zi speciala se spune ca vor avea un destin plin de noroc. Pentru o familie din Alba Iulia ziua de Paști va fi sarbatorita de doua ori, […] The post…

S-a stins din viața legendarul Octavian Vintila, comentator la Radio Romania Actualitați

13:15, 20.04.2024 - Nascut pe 22 iunie 1938, la Ploiești, județul Prahova, Octavian Vintila a decedat vineri, 19 aprilie 2024, la varsta de 86 de ani. Familia sportului romanesc a pierdut un mare comentator sportiv. Radio Romania Actualitați a anunțat sambata de dimineața decesul lui Octavian Vintila. Acesta a incetat…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Trei narative despre Ucraina: The Good, the Bad and the Ugly

19:50, 09.03.2024 - In contextul conflictului ruso-ucrainean, “propagandiștii ruși lanseaza un nou narativ fals, susținand ca Ucraina s-ar confrunta cu epuizarea rapida a rezervelor de mobilizare și cu panica in randul barbaților apți de lupta”, potrivit Centrului pentru Comunicații Strategice din Ucraina. The Good Centrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?