Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TOBA DE PORC: Cea mai simplă reţetă tradiţională

Publicat:

TOBA DE PORC, ingrediente:

2 urechi de porc
2 rinichi de porc
1 limba de porc
1 muschi mic de porc
1 imima de porc
1 stomac de porc
250 g slanina cu carne
o jumatate de kilogram de pulpa porc
4 catei usturoi
sare
piper macinat
piper boabe
foi de dafin.

Incearca si PIFTIE DE CURCAN: Alege alternativa sanatoasa

TOBA DE PORC, mod de preparare

Pentru toba de porc traditionala cureti stomacul de porc de membrana interioara. Cel mai usor se curata cu sare grunjoasa. Il speli, il lasi o ora in apa cu otet si o ceapa taiata…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Oua cu coaja alba sau cu coaja maronie? Care sunt mai bune? Toate explicațiile le-am primit astazi, in matinal, de la dr.ing. Leonard Stafie

10:40, 08.05.2024 - Oua cu coaja alba sau cu coaja maronie? Care sunt mai bune? Toate explicațiile le-am primit astazi, in matinal, de la dr.ing. Leonard Stafie, reprezentant la Asociația Crescatorilor de Pasari de Carne și Oua din Iași. http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/05/stafie-audio.mp3 Pont:…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

22:10, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Cat malai se pune la mamaliga. Rețeta de mamaliga moale

15:31, 28.02.2024 - Mamaliga este preferata multor persoane, mai ales in combinații de mancare tradiționala, cu o tochitura pe langa, oua, branza sau cartofi prajiți. Cu siguranța deja va gandiți la mancare și cum sa preparați o mamaliga perfecta, așa ca iata care este rețeta de mamaliga moale, cat malai trebuie sa pui,…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…


Ce parere ai despre aceasta stire?