Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tinerii din Coreea de Nord nu îi sunt loiali lui Kim Jong Un, afirmă militarul nord-coreean care a dezertat în 2017

Publicat:

Militarul nord-coreean care a dezertat in Coreea de Sud in 2017 este fiul unui general, dar sustine ca majoritatea tinerilor din Coreea de Nord nu ii sunt loiali lui Kim Jong-un, conform unui ziar japonez, scrie .

Fuga lui prin satul Panmunjom de la granita, in timp ce soldatii nord-coreeni trageau asupra lui, a fost un subiect discutat la nivel international in 2017.

Oh, in varsta de 25 de ani, este fiul unui ofiter de rang inalt, conform ziarului japonez .

In ciuda faptului ca a fost nascut intr-o pozitie privilegiata, el nu este…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Tinerii prefera AUR: o concluzie falsa, o interpretare de alerta

14:36, 04.04.2024 - Un recent sondaj național a aratat ca AUR este partidul preferat al tinerilor in prezent, conducand cu 16% in preferințele celor cu varste intre 18 și 35 de ani inaintea alegerilor parlamentare. Urmeaza USR și PNL, ambele cu 14%, PSD cu 12%, iar S.O.S. Romania, condus de Diana Șoșoaca, cu 5%. Totuși,…

Sora lui Kim susține ca premierul japonez a cerut sa se vada cu dictatorul nord-coreean

09:15, 25.03.2024 - Kim Yo Jong sora dictatorului nord-coreean, Kim Jong Un, cunoscuta pentru influența sa in cadrul regimului de la Phenian, a declarat, luni, ca prim-ministrul guvernului Japoniei, Fumio Kishida, „a cerut” o intalnire cu dictatorul de la Phenian. Kim spune, insa, ca o astfel de intalnire este puțin probabila,…

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Un mafiot japonez intenționa sa vanda uraniu și plutoniu unui general iranian pentru fabricarea de bombe nucleare

18:30, 22.02.2024 - Takeshi Ebisawa, lider al unui sindicat al crimei din Japonia, este acuzat ca a conspirat pentru traficarea de uraniu și plutoniu din Myanmar. Acesta dorea sa le vanda Iranului pentru fabricarea armelor nucleare, potrivit procurorilor americani, citați de The Guardian.

Vladimir Putin, cadou special pentru Kim Jong Un! Ce surpriza i-a facut președintele rus liderului nord-coreean: „Este o demonstrație clara...”

10:40, 20.02.2024 - Vladimir Putin i-a facut un cadou special lui Kim Jong Un! Ce surpriza i-a facut președintele rus liderului. Aceasta gest este considerat un nou pas in consolidarea relațiilor intre cele doua țari, insa ridica semne de intrebare in ceea ce privește respectarea sancțiunilor impuse de Națiunile Unite…

Sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, influenta Kim Yo Jong, evoca un 'nou viitor impreuna' cu Japonia si o vizita a premierului nipon la Phenian

21:55, 15.02.2024 - Sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, influenta Kim Yo Jong, da asigurari joi ca Nordul este dispus sa-si imbunatateasca relatiile cu Japonia si evoca o invitatie la Phenian a premierului japonez Fumio Kishida, relateaza AFP. Kim Yo Jong face aceste declaratii dupa ce seful Guvernului japonez Fumio…

Kim Yo Jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, vorbește despre un „nou viitor impreuna” cu Japonia

19:25, 15.02.2024 - Sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, influenta Kim Yo Jong, a dat asigurari, joi, ca țara sa este dispusa sa-si imbunatateasca relatiile cu Japonia, si a vorbit chiar și de o invitatie la Phenian adresata premierului japonez Fumio Kishida, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?