Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Theodor Nicolescu, deputat PNL, își dă demisia din Parlament, după ce a ar fi vizat de DNA

Publicat:

Deputatul PNL, Theodor Nicolescu, a decis sa-și dea  demisia din Parlament, dupa de  DNA l-a acuzat de abuz in serviciu si luare de mita.

Theodor Nicolescu este suspectat in acelasi dosar in care este acuzat și  fostul sef al ANI, .

este acuzat ca, in calitate de vicepresedinte al ANRP ar fi  luat peste 6,2 milioane de lei pentru a solutiona favorabil anumite dosare.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul ucrainean accepta demisia unui ministru acuzat de coruptie

19:15, 10.05.2024 - Parlamentul ucrainean a acceptat vineri demisia ministrului agriculturii, Mikola Solski, acuzat de coruptie pentru ca si-ar fi insusit terenuri apartinand statului inainte de a face parte din guvern, a anuntat vineri ministerul sau, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Parlamentul ucrainean a acceptat demisia ministrului agriculturii, acuzat de coruptie

18:35, 10.05.2024 - Parlamentul ucrainean a acceptat vineri demisia ministrului agriculturii, Mikola Solski, acuzat de coruptie pentru ca si-ar fi insusit terenuri apartinand statului inainte de a face parte din guvern, a anuntat vineri ministerul sau.

Piedone, vizat de un nou scandal. Este acuzat ca și-a majorat salariul cu 50% in prima zi cand s-a intors la primarie/ Reacția edilului

13:50, 24.04.2024 - Piedone și-a majorat salariul cu 50% in prima zi cand s-a intors din inchisoare la primarie. Pe 27 iunie, in prima zi cand a revenit in Primaria Sectorului 5, a semnat o dispoziție prin care iși majoreaza singur salariul.

PAS nu renunța: Organizația din Ocnița i-a retras sprijinul politic Victoriei Cazacu și-i cere demisia din Parlament, dupa scandalul mitei de la Aeroport

11:05, 04.04.2024 - Aleșii raionali și locali ai echipei PAS Ocnița au anunțat ca retrag susținerea politica acordata deputatei Victoria Cazacu și cer demisia acesteia din Parlament. Cel puțin asta se arata intr-o declarație, semnata de 15 membri ai oraganizației teritoriale.

Proteste in Ungaria. Mii de maghiari au ieșit in strada și cer demisia lui Viktor Orban

12:00, 27.03.2024 - Mii de oameni au protestat marți la Budapesta, langa Parlament, cerand procurorului-șef și prim-ministrului Viktor Orban sa demisioneze, dupa ce un fost membru al Guvernului l-a acuzat pe un consilier principal al lui Orban ca a incercat sa se amestece intr-un caz de corupție, transmite Reuters. Protestatarii…

FOTO Grupare de pedofili, recunoscuta de Papa Francisc: adevarul a ieșit la iveala dupa mulți ani

04:50, 26.02.2024 - Reprezentantii papei Francisc in Polonia au anuntat sambata ca suveranul pontif a acceptat demisia unui arhiepiscop polonez acuzat, intr-un documentar, ca nu a actionat cu privire la abuzurile impotriva copiilor, informeaza Reuters, relateaza Agerpres. Intr-un documentar realizat in 2021 de postul…

Papa Francisc a acceptat demisia unui cleric polonez acuzat de ignorarea abuzurilor

16:00, 25.02.2024 - Reprezentantii papei Francisc in Polonia au anuntat sambata ca suveranul pontif a acceptat demisia unui arhiepiscop polonez acuzat, intr-un documentar, ca nu a actionat cu privire la abuzurile impotriva copiilor, informeaza Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?