Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Theo Rose, experiență paranormală trăită după înmormântarea bunicii ei. Dezvăluirea artistei: „Cei de dincolo chiar ne pot trimite niște semne”

Publicat:

și-a deschis sufletul in fața fanilor ei și le-a mai dezvaluit cateva lucruri despre ea, inclusiv o experiența paranormala pe care a trait-o. Artista a povestit o intamplare care a avut loc dupa inmormantarea bunicii ei, cand statea la masa cu toata familia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intra in rolul deținutului și incearca sa scapi din inchisoare. Experiența poate fi traita de vizitatori in Noaptea Muzeelor

17:30, 15.05.2024 - Vizitatorii vor intra in pielea unui deținut și vor avea un timp limitat pentru a se elibera din Inchisoarea Pitești. Aceasta este experiența pregatita de reprezentanții Memorialului Inchisoarea Pitești și ai Muzeului Comunismului pentru Copii de Noaptea Muzeelor.

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

JOB Alert! Angajam editor de știri! Trimite-ne CV-ul tau

18:40, 09.04.2024 - Ziarul Puterea este in cautarea unui editor de știri care sa se alature echipei. Responsabilitați: Editarea, verificarea și imbunatațirea articolelor și știrilor pentru a asigura acuratețea și corectitudinea informațiilor. Coordonarea procesului de editare și publicare a știrilor, respectand termenele…

JOB Alert! Angajam reporter! Trimite-ne CV-ul tau

16:51, 09.04.2024 - Ziarul Puterea este in cautarea unui reporter care sa fie la curent cu toate noutațile din domeniul social și cel educațional! Responsabilitați : Documentarea și redactarea articolelor pe teme sociale și de educație Intervievarea surselor relevante și obținerea de informații verificate Participarea…

Star Matinal. Sore, experiența paranormala! Ce i s-a intamplat artistei in timp ce canta la pian: „Il vedeam...” / VIDEO

09:50, 28.03.2024 - Sore a trecut printr-o experiența paranormala in urma cu mai mulți ani. Iata ce i s-a intamplat artistei in timp ce invața sa cante la pian, dar și ce decizie radicala a luat ulterior. Ce a marturisit indragita cantareața.

Cat de mare a crescut fiul cantareței Theo Rose și al lui Anghel Damian. Baiețelul artistei are 9 luni / FOTO

23:50, 20.03.2024 - Theo Rose se bucura zilnic de creșterea și educația micuțului Sasha Ioan. Fiul celebrei cantarețe are acum 9 luni, iar ea este foarte mandra de el. Iata cat de mare a crescut baiatul artistei și al lui Anghel Damian!

Știrile Antena Stars. Imagini dureroase de la inmormantarea bunicii lui Gabi Stangau. Clipe groaznice pentru familia artistului / VIDEO

20:20, 08.03.2024 - Bunica lui Gabi Stanau nu a mai rezistat mult de cand artistul s-a stins din viața! Imagini dureroase de la inmormantarea femeii. Clipe groaznice pentru familia violonistului. Tragedie dupa tragedie pentru apropiați!

Alex Bodi și Ema Uta au bifat o noua vacanța. Ce destinație au ales de aceasta data. Experiența inedita traita de cei doi / FOTO

10:40, 06.03.2024 - Alex Bodi și Ema Uta sunt mai fericiți de la ultima data. Cei doi au plecat in urma cu cateva zile intr-o noua vacanța departe de Romania și au ales o alta destinație fața de cele care sunt la moda in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?