Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“The Fault in Our Stars”, dragoste şi moarte în vremea adolescenţei. Luptă contra-cronometru cu viaţa “Sub aceeaşi stea”

Publicat:

Hazel si Gus sunt doi adolescenti care impart un simt special al umorului, o respingere a normelor conventionale si o dragoste care ii ia pe sus. Relatia lor e cu atat mai miraculoasa cu cat Hazel e mereu insotita de un tub de oxigen, iar Gus are un picior din proteza. In plus, ei se cunosc intr-un grup de sustinere a celor diagnosticati cu...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Batalie pe “viața și pe moarte” la Survivor All Stars. Cine a caștigat Colanul de Imunitate aseara: “Iți e rușine de mine”

10:05, 23.05.2024 - Survivor All Stars este o varianta speciala a binecunoscutului reality-show „Survivor”, care aduce in prim-plan cei mai puternici și mai populari concurenți din sezoanele anterioare. Aceasta ediție unica reprezinta o competiție intensa și captivanta, unde participanții nu doar ca trebuie sa supraviețuiasca…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Ea este actrița care i-a spart casa lui Amza Pellea. Cei doi indragostiți au trait o dragoste interzisa

21:36, 09.04.2024 - Aventura ascunsa a lui Amza PelleaIn centrul vieții sale personale se afla o relație de dragoste neobișnuita, o aventura care a aprins scantei și a adus controverse. Ioana Pavelescu, o actrița de o frumusețe rapitoare și un talent remarcabil, a fost marea pasiune care l-a facut pe Amza Pellea sa depașeasca…

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

Intervenție contra cronometru in avion. Fostul ministru al Sanatații, Florian Bodog, i-a salvat viața unui cunoscut deputat liberal

14:55, 18.03.2024 - Scene teribile in avionul care venea de la Oradea la București. Fostul ministru al Sanatații, Florian Bodog, a intervenit și i-a salvat viața unui deputat liberal caruia i se facuse rau și chiar și-a mușcat limba. „Cred ca a facut o lipotimie sau ceva in genul acesta. Dupa ce a decolat avionul, eram…

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 


Ce parere ai despre aceasta stire?