Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Thailanda: Muzeu al corupției, deschis la Bangkok

Publicat:

s-a deschis un muzeu al corupției thailandeze, care iși primește vizitatorii cu statui in marime naturala infațișand funcționari lacomi ce amintesc de recentele scandaluri, saci plini cu bani și picturi cu corupți in spatele gratiilor.

Thailanda este o țara cu o puternica cultura a clientelismului... și mai multe generații s-au confruntat cu corupția, oamenii fiind deja obișnuiți cu ea”, a declarat , membru al Organizației de combatere a corupției, care a conceput expoziția.

Thailandezii au o relație complexa cu acest flagel care nu ocolește politica, sistemul…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șase boxeri romani lupta pentru calificarea la Olimpiada

20:11, 23.05.2024 - La Bangkok, in Thailanda, in perioada 24 mai-2 iunie, se desfașoara ultimul turneu preolimpic la box, competiție la care participa și 6 pugiliști romani, respectiv Robert Jitaru (cat. 63,5 kg), Paul Andrei Aradoaie (cat. 80 kg), Mihaela Badescu (cat. 50 kg), Claudia Nechita (cat. 57 kg), Loredana Marin…

Black Sea Defense and Aerospace, cea mai mare expoziție regionala dedicat apararii si securitatii, și-a deschis porțile

09:35, 23.05.2024 - Black Sea Defense and Aerospace, ceea mai mare expoziție regionala dedicat apararii si securitatii, și-a deschis ieri porțile!  Organizata la Romaero – Baneasa, aceasta ediție a evenimentului reunește 400 de producatori globali de echipamente si tehnica militara și peste 300 de delegați straini de nivel…

O insula din Thailanda a fost inchisa din cauza unui fenomen straniu

21:40, 10.05.2024 - O insula din partea de sud a Thailandei și un parc național situat in Phuket au fost temporar inchise din cauza unei situații ingrijoratoare. Accesul catre insula Pling și catre recifele de corali din apropierea parcului național Sirinart din Phuket a fost temporar inchis din cauza unei albiri a coralilor,…

Fenomen amplu de albire a coralilor in Thailanda. O insula a fost inchisa pentru vizitatori

19:10, 09.05.2024 - Accesul pe o insula din sudul Thailandei si intr-un parc national de pe insula Phuket a fost inchis joi dupa descoperirea unui episod de mare amploare de albire a coralilor, a anuntat Departamentul parcurilor nationale si pentru conservarea faunei si a florei (DNP) din aceasta tara.

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

S-a deschis „Gradina fermecata”, expoziție de fotografii in Gradina Botanica din București

07:20, 22.04.2024 - S-a deschis „Gradina fermecata”, expoziție de fotografii in Gradina Botanica din București Continue reading S-a deschis „Gradina fermecata”, expoziție de fotografii in Gradina Botanica din București at Tabu.

Robert Negoita o reevalueaza pe Gabi Firea

22:10, 09.04.2024 - Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat marti ca prezenta Gabrielei Firea pe lista de candidati la europarlamentare reprezinta pentru el un motiv in plus de a vota alianta PSD-PNL.Prezent la conferinta de alegeri a Organizatiei PSD Bucuresti, Negoita a afirmat ca a invatat de la Gabriela Firea…


Ce parere ai despre aceasta stire?