Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Thailanda: Osemintele regelui Bhumibol, așezate în urne funerare, după ceremonia de incinerare de joi

Publicat:

Noul rege al Thailandei, , a așezat vineri osemintele tatalui sau, , in urne funerare, gestul care incununeaza cele cinci zile de ceremonii, care au costat zeci de milioane de euro și au fost menite sa reafirme statutul cvasidivin al regalitații thailandeze, relateaza AFP.

Din vârful crematoriului aurit construit special pentru aceasta ocazie, noul rege a luat cu mâinile goale osemintele tatalui sau și le-a depus în șase urne, în cadrul unei ceremonii transmise la televiziune.

Cele șase urne…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

O insula din Thailanda a fost inchisa din cauza unui fenomen straniu

21:40, 10.05.2024 - O insula din partea de sud a Thailandei și un parc național situat in Phuket au fost temporar inchise din cauza unei situații ingrijoratoare. Accesul catre insula Pling și catre recifele de corali din apropierea parcului național Sirinart din Phuket a fost temporar inchis din cauza unei albiri a coralilor,…

Fenomen amplu de albire a coralilor in Thailanda. O insula a fost inchisa pentru vizitatori

19:10, 09.05.2024 - Accesul pe o insula din sudul Thailandei si intr-un parc national de pe insula Phuket a fost inchis joi dupa descoperirea unui episod de mare amploare de albire a coralilor, a anuntat Departamentul parcurilor nationale si pentru conservarea faunei si a florei (DNP) din aceasta tara.

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

Primarie in familiile din Muscel

16:00, 17.04.2024 - In Muscel treburile administrative merg mana in mana cu cele familiale, anterioarele alegeri instaurand in fruntea comunitaților locale fiica in locul tatalui, fiu in locul tatalui și cumnat in locul cumnatei, cazurile fiind intalnite la Corbi, Mihaești, Valea Mare-Pravaț și Vulturești. Și la scrutinul…

Dupa 40 de ani, actorul Vlad Radescu revine pe scena intr-un nou rol, cel al tatalui lui Ciprian Porumbescu

17:20, 05.03.2024 - Indragitul actor Vlad Radescu, cunoscut pentru rolul sau memorabil din filmul biografic „Ciprian Porumbescu” din 1973, revine pe scena intr-un nou rol, cel al tatalui compozitorului, Iraclie Porumbescu. Rolul lui Ciprian Porumbescu este interpretat de tanarul actor, Emilian Marnea. Alaturi de el, Alexandra…

Familia lui Alexei Navalnii nu poate sa il inmormanteze! De ce refuza agențiile funerare sa colaboreze

16:20, 27.02.2024 - Vești proaste pentru familia lui Alexei Navașnii! Familia a primit trupul neinuflețit al opozantului rus, dar de aceasta data a intampinat o noua problema. Ceremonia de inmormantare a lui Alexei Navalnii nu poate fi organizata. Iata de ce refuza agențiile de pompe funebre sa colaboreze cu familia lui!

Casatorii oficiate pe elefanti cu ocazia Valentine's Day / FOTO

16:06, 14.02.2024 - Cupluri imbracate in costume traditionale au ales sa-si uneasca destinele calare pe elefanti in cadrul unei ceremonii comune organizata de Valentine's Day in provincia Chonburi, reflectand asocierea indelungata a Thailandei cu aceste pachiderme, transmite miercuri Reuters, potrivit Agerpres. "Ceremonia…


Ce parere ai despre aceasta stire?