Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tesla caută locaţii pentru construcţia unei fabrici în landul german Renania de Nord-Westfalia

Publicat:

Producatorul american de automobile electrice Tesla cauta locatii pentru o posibila fabrica in landul german Renania de Nord-Westfalia, cel mai populat stat german, a relatat publicatia , citand persoane apropiate situatiei, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biscuitii Oreos vor fi din nou disponibili in Ucraina: fabrica Mondelez din Trostianet este acum complet reconstruita

06:35, 03.06.2024 - Producatorul de snackuri Mondelez si-a reluat productia de biscuiti Oreo in Ucraina, dupa ce fabrica sa dintr-un oras mic din partea de est a tarii a fost grav avariata in timpul invaziei Rusiei, in urma cu aproximativ doi ani, transmite Reuters, citat de news.ro.

Avertisment MAE: in landul german Bavaria autoritațile locale au emis avertismente de furtuni puternice

02:50, 03.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in landul german Bavaria ca autoritațile locale au emis avertismente de furtuni puternice pentru mai multe localitați, anunța Rador Radio Romania.

Finalista Champions League semneaza un contract de sponsorizare cu un uriaș producator de armament, prezent și in Romania

15:50, 29.05.2024 - Producatorul german de armament Rheinmetall (RHMG.DE) va sponsoriza clubul de fotbal german Borussia Dortmund (BVB.DE), intr-un acord pe trei ani, a anunțat marți ziarul Handelsblatt, scrie agenția de presa Reuters. Ulterior, anunțul colaborarii a fost postat și pe site-ul clubului de fotbal.

Tesla face o noua runda de concedieri, dupa ce Elon Musk deja a desfiintat un departament intreg

07:45, 07.05.2024 - ​Producatorul de vehicule electrice Tesla detinut de miliardarul Elon Musk a lansat luni o noua runda de concedieri, in departamentele de software, service si inginerie, a relatat luni Electrek, citand e-mailuri si surse care cunosc aceasta problema, transmite Reuters.

Elon Musk a sosit duminica la Beijing, intr-o vizita neanuntata

06:55, 29.04.2024 - Presa de stat chineza a relatat ca Musk s-a intalnit cu premierul Li Qiang la Beijing, timp in care Li i-a spus lui Musk ca dezvoltarea Tesla in China ar putea fi privita ca un exemplu de succes al cooperarii economice si comerciale dintre SUA si China. „Onorat sa ne intalnim cu premierul Li Qiang.…

Traficul feroviar in vestul Germaniei a fost paralizat: Care este cauza

17:10, 26.04.2024 - Traficul feroviar in unele regiuni din vestul Germaniei a fost paralizat din cauza faptului ca au fost furate cablurile electrice. Purtatoarea de cuvint a operatorului feroviar de stat Deutsche Bahn a declarat ca situația in regiunea Ruhr și in nordul Renania de Nord-Westfalia s-a normalizat intr-o…

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S in SUA

14:45, 20.04.2024 - Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la cateva zile dupa ce livrarile din primul trimestru ale celui mai valoros producator auto din lume nu s-au ridicat la așteptarile pieței, scrie Reuters. Producatorul de vehicule electrice al…

Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel mondial, adica peste 14.000 de angajati

19:25, 15.04.2024 - Tesla intenționeaza sa concedieze 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial potrivit unui document intern consultat de Reuters. Producatorul de mașini electrice se confrunta cu o scadere a vanzarilor, scrie observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?