Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teo Tradafir s-a făcut profesoară. Iată ce predă vedeta

Publicat:

D a s-a gandit sa iși mai ia un job part-time ca profesoara. Teo este foarte incantata de noua postura și așteapta acum cat mai mulți cursanți.

Continuare pe

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "La ora de Anatomie: Profesoara: Pe ce parte este inima?" Raspunsul te va face sa razi in hohote 

16:10, 10.05.2024 - Cui nu-i plac glumele bune? Daca ai nevoie de cateva minute in care sa iți schimbi dispoziția și sa te binedispui, atunci ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos iți vor aduce zambetul pe buze.

O profesoara din Azuga data afara de la liceul unde preda, in urma unui scandal, primita la o unitate din București

09:55, 27.04.2024 - Cristina Dumitrescu, o profesoara de matematica data afara de la Liceul Teoretic din Azuga, județul Prahova, iși va continua cariera la Școala nr. 80 din București. Aceasta școala este situata in Sectorul 3 al Capitalei.

Profesoara de romana care a spus ca „Luceafarul“ este roman, evaluata de Inspectoratul Școlar. Preda la cel mai bun colegiu din Buzau

19:10, 19.04.2024 - Este departe de a se incheia scandalul izbucnit la Colegiul Național „B.P. Hasdeu” din Buzau, din cauza unei profesoare de limba romana care a facut mai multe greșeli de exprimare la clasa. Ea și-a uimit elevii atunci cand le-a spus ca poezia „Luceafarul” este roman.

Expoziție de pictura la Prefectura Dambovița

10:31, 11.04.2024 - Expoziție de pictura la Prefectura Dambovița, lucrarile aparțin unor copii extrem de talentați. Ei ne arata cum vad lumea și cum ar dori sa fie societatea de maine, tinere talente coordonate de doamna profesoara Gabriela Anastasoaei. „Am avut marea bucurie sa particip la un vernisaj al tinerelor talente…

Prima femeie antrenor din Romania care a obținut licența Pro, marturisiri in emisiunea „La Feminin” de la GSP. „Eram injurata și ma gandeam: oare ce am facut așa de rau?”

21:20, 28.03.2024 - Irina Giurgiu este prima antrenoare de fotbal cu Licența Pro din Romania, deci ar putea sa antreneze inclusiv la nivelul primei ligi de barbați. Aceasta a fost invitata la emisiunea „La feminin”, de pe GSP.RO și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in cariera sa de pana acum. Irina Giurgiu…

Cum reușește o profesoara sa desfașoare cursuri secrete pentru a combate indoctrinarea ruseasca in Ucraina ocupata

10:50, 16.03.2024 - La fel ca milioane de alți ucraineni, in primele saptamani ale invaziei pe scara larga de catre Rusia a Ucrainei, Nataliia (nu numele ei real) a fost forțata sa plece de acasa. Acum, ea desfașoara cursuri online secrete, astfel incat copiii din zonele ocupate sa aiba acces la cultura ucraineana.

Profesoara care preda franceza cu benzi desenate. Elevii ei creaza scurtmetraje in limba lui Voltaire

08:06, 10.03.2024 - O tanara profesoara de limba franceza a obținut rezultate remarcabile folosind textele din benzile desenate ca material didactic. Orele ei sunt interactive, iar copiii nu invața doar franceza, ci iși dezvolta și imaginația, lucru deja recunoscut la festivalurile la care participa.

Profesoara din Vaslui, agresata de soțul consilier local, in fața școlii. La scena au asistat și elevii

16:11, 29.02.2024 - O profesoara din comuna vasluiana Banca a fost agresata de soț chiar in fața școlii in care preda. Barbatul a devenit violent cand femeia a refuzat sa ii dea telefonul personal. La scena au asistat fara voie mai mulți elevi care ieșisera de la ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?