Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiuni în Marea Baltica. Avion SUA interceptat de ruși

Publicat:

Un avion rus de vânatoare a interceptat, vineri, "în mod periculos și neprofesionist" un avion de recunoaștere al US deasupra , a informat Pentagonul, citat de Reuters.

Un avion de tip RC-135 al US efectua un zbor de rutina in spațiul aerian internațional cand a fost interceptat de un Suhoi-27, a precizat Departamentul american al Apararii, in timp ce incidentele de acest fel se succed intre armata rusa și cea americana.

Potrivit postului american de televiziune CNN, avionul Su-27 a efectuat un luping deasupra aparatului american, de…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tribunal militar rus l-a condamnat in lipsa pe purtatorul de cuvant al Meta la sase ani de inchisoare

17:45, 22.04.2024 - Un tribunal militar din Moscova l-a condamnat luni pe purtatorul de cuvant al Meta Platforms, Andy Stone, la sase ani de inchisoare pentru „apararea publica a terorismului”, un verdict pronuntat in lipsa, a informat agentia de presa RIA, preluata de Reuters.

Casa Alba spune ca Iranul nu a anunțat SUA inaintea atacului asupra Israelului: „Nu ne-a transmis niciodata un mesaj in care sa ne dea ora sau țintele”

22:36, 15.04.2024 - Iranul nu a furnizat avertismente Statelor Unite saptamana trecuta cu privire la calendarul de lansare a unui atac asupra Israelului sau la potențialele sale ținte, a anunțat luni, 15 aprilie, Casa Alba, potrivit Reuters.Purtatorul de cuvant al Casei Albe pe probleme de securitate naționala, John Kirby,…

Alerta! Avioanele de lupta ale Italiei au interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

14:35, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters. Cele doua interceptari au fost efectuate joi…

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Rusia acuza Ucraina ca a otravit guvernatorii instalați de Moscova in doua provincii ucrainene anexate

18:25, 19.02.2024 - Ministerul rus al Apararii a declarat luni ca Ucraina i-a otravit pe guvernatorii instalați de Moscova in regiunile ucrainene Herson si Lugansk, deși ambii erau inca in viața, potrivit Reuters.

Putin a fost intervievat de fosta gazda de la Fox News, Tucker Carlson

07:06, 08.02.2024 - Interviul cu presedintele rus Vladimir Putin realizat de prezentatorul american Tucker Carlson, un apropiat al lui Donald Trump, va fi difuzat joi pe site-ul sau, a anuntat miercuri fosta vedeta de televiziune pe contul sau de Instagram. Interviul va fi publicat la ora 18.00, ora Washingtonului (23:00…


Ce parere ai despre aceasta stire?