Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tenis: Venus Williams o elimină pe Muguruza și se califică în semifinalele Turneului Campioanelor

Publicat:

Jucatoarea americana de tenis , nr. 5 mondial, a dominat-o pe spaniola , nr. 2 WTA, cu 7-5, 6-4, intr-o ora și 41 de minute, joi, la Singapore, intr-un meci decisiv pentru calificarea in semifinalele .

Venus, cea mai mare dintre surorile Williams (37 ani), devine astfel a doua jucatoare care obține calificarea în semifinalele competiției din , dupa jucatoarea ceha (N.3), care și-a validat biletul pentru aceasta faza a competiției înca de marți.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tenis feminin. Gabriela Ruse a ratat calificarea in finala turneului Trophee Clarins (WTA)

19:30, 18.05.2024 - Jucatoarea romana de tenis Gabriela Ruse a ratat calificarea in finala turneului Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, dotat cu premii totale de 100.000 de euro, dupa ce a fost invinsa de americanca Emma Navarro, cu 6-0, 6-2.

Bernadette Szocs, despre calificarea la Olimpice: „Doar la asta ma gandesc”

20:11, 10.05.2024 - Calificați la Jocurile Olimpice de la Paris, mureșeanca Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au transmis pentru Federația Romana de Tenis de Masa gandurile lor despre competiția majora care se va desfașura vara aceasta. „Doar la asta ma gandesc. Cand sunt la o competiție internaționala ma gandesc sa fac…

Garbine Muguruza a anuntat ca pune punct activitatii competitionale in tenis

19:00, 20.04.2024 - Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, fosta nr. 1 WTA, a anuntat sambata ca pune punct activitatii competitionale, dupa o perioada de mai bine de un an in care nu a mai evoluat in turnee, scrie, AFP. "A sosit momentul sa-mi iau ramas bun.

RETRAGERE DIN TENIS! Sportiva este castigatoare a doua titluri de Mare Slem! "A sosit momentul sa-mi iau ramas bun"

19:00, 20.04.2024 - Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, fosta nr. 1 WTA, a anuntat sambata ca pune punct activitatii competitionale, dupa o perioada de mai bine de un an in care nu a mai evoluat in turnee, scrie, AFP."A sosit momentul sa-mi iau ramas bun. A fost o cariera lunga si de succes, dar simt ca a sosit…

Garbine Muguruza iși anunța retragerea din tenis: „A fost o cariera lunga si de succes“

18:45, 20.04.2024 - Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, fosta nr. 1 WTA, a anuntat sambata ca pune punct activitatii competitionale, dupa o perioada de mai bine de un an in care nu a mai evoluat in turnee.

Liga Europa: AS Roma o invinge pe Milan in dubla mansa si merge in semifinalele competiției

04:15, 19.04.2024 - Echipa italiana AS Roma a dispus joi seara, pe teren propriu, scor 2-1, de formatia AC Milan, in mansa secunda a sferturilor de finala din Liga Europa, calificandu-se in semifinale, scrie news.ro.

Revine pe terenul de tenis, la peste un an de la ultimul meci » Cum arata jucatoarea dupa pauza

10:25, 25.03.2024 - Garbine Muguruza (30 de ani) a revenit pe terenul de tenis, la un an dupa ce a anunțat ca iși va lua o pauza lunga pentru a petrece timp cu familia. Jucatoarea a decis sa renunțe temporar la tenis in februarie 2023, iar acum se pregatește pentru revenire. ...

Emma Raducanu: Vreau sa lucrez pentru a deveni o jucatoare de tenis mai buna

12:41, 06.03.2024 - Emma Raducanu spune ca nu este "prea preocupata" de rezultatele din turnee, deoarece prioritatea din acest an este sa-si dezvolte jocul, relateaza BBC, potrivit news.ro. Jucatoarea in varsta de 21 de ani a castigat trei meciuri in cele patru turnee pe care le-a disputat de cand a revenit dupa o absenta…


Ce parere ai despre aceasta stire?