Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Temperaturi TORIDE: Corturile anticaniculă instalate în R. Moldova, luate cu asalt de oameni

Publicat:

Meteorologii din R. Moldova au emis Cod galben de canicula pana la 1 iulie curent, perioada in care sunt prevazute temperaturi de pana la 38 de grade Celsius, iar Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a instalat zece corturi anticanicula in mai multe orașe din țara. Pe parcursul zilei de ieri, 1 688 de persoane s-au adresat la punctele de reabilitare amenajate pent...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Inceput de saptamana fara ploi: Meteorologii anunța temperaturi in creștere și cer variabil

07:16, 20.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința generala de incalzire. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar aceasta este caracteristica principala a prognozei pentru ziua de astazi.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Vremea se schimba radical si va ninge. Unde se va dezlanțui natura

12:05, 15.04.2024 - Spaniolii se bucura in prezent de temperaturi ridicate și vreme caniculara, insa meteorologii avertizeaza ca vremea se va schimba radical in zilele urmataore. In Spania, in prezent, termometrele au aratat pina la 32 de grade Celsius in mai multe orase, depasind cu peste 7 grade media pentru aceasta…

Alerta ANM! Dupa temperaturi de 25 de grade Celsius, vin ploile! Cand se schimba vremea in toata țara

20:20, 31.03.2024 - Meteorologii au revenit cu un anunț important! Au fost zile cu soare și temperaturi record de vara, dar lucrurile se vor schimba. In majoritatea zonelor din țara urmeaza sa inceapa ploile și fenomenele extreme. Iata ce zone sunt vizate și din ce zi se schimba vremea!

Temperaturi de aproape 30 de grade Celsius la final de saptamana. Ar putea fi cel mai calduros weekend de martie din ultimii 72 de ani

18:25, 28.03.2024 - Urmeaza, probabil, cel mai calduros weekend de martie din ultimii 72 de ani in Romania. Meteorologii anunța temperaturi de pana la 29 de grade la acest final de saptamana in unele zone ale țarii. 

Insorit cu nori spre mijlocul zilei: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre trei și paisprezece grade

07:15, 27.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant insorita astazi, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteorologica.

Vremea se incalzește in toata țara, cu temperaturi mult peste cele normale. Prognoza pentru fiecare regiune

13:01, 25.03.2024 - Meteorologii anunța o incalzire semnificativa in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi mult peste cele normale pentru aceasta perioada a anului. In Banat și Crișana, maximele vor ajunge la 23 – 25 de grade Celsius. Ploile vor fi mai frecvente in jurul datei de 28 martie și dupa 3 aprilie. Meteorologii…

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?