Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tel Aviv: Forțele iraniene din Siria au lansat rachete spre poziții militare din Israel/ Forțele israeliene au ripostat

Publicat:

Forțele iraniene aflate in Siria au lansat miercuri seara aproximativ 20 de rachete spre poziții militare israeliene din zona , au anunțat autoritațile de la , precizand ca unele proiectile au fost interceptate de apararea antiaeriana, informeaza site-ul cotidianului Haaretz, citat de Mediafax. Fortele israeliene au ripostat la randul lor, a declarat colonelul , refuzand sa ofere mai multe detalii.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupte intense pe frontul din Ucraina. Rusia a lansat un atac masiv cu zeci de rachete

07:51, 28.04.2024 - Fortele de aparare ucrainene au respins, sambata, 59 de atacuri inamice in cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka, relateaza ukrinform.net, citata de News.ro.

Israelul a fost atacat de Iran cu sute de drone si rachete

09:06, 14.04.2024 -   Iranul a lansat peste 100 de drone inarmate spre Israel ca represalii la un presupus atac israelian in Damasc care a ucis mai multi comandanti iranieni de rang inalt. Fortele de Aparare ale Israelului au confirmat ca Iranul a lansat rachete balistice in cadrul atacului sau. Potrivit rapoartelor externe,…

Iranul a atacat Israelul cu sute de drone și rachete

05:50, 14.04.2024 - Iranul a lansat de pe teritoriul sau un atac cu drone impotriva Israelului, a declarat purtatorul de cuvant al armatei israeliene intr-un discurs televizat, relateaza AFP. ‘Iranul a lansat drone de pe teritoriul sau spre Israel’, a declarat Daniel Hagari la putin timp dupa ora 23:00 (20:00 GMT). Regiunea…

Gruparea libaneza Hezbollah anunta lansarea a zeci de rachete asupra unor pozitii israeliene

23:45, 12.04.2024 - Gruparea siita libaneza Hezbollah, sustinuta de Iran, a anuntat vineri ca a lansat "zeci de rachete" asupra unor pozitii israeliene, ca raspuns, potrivit gruparii, la atacurile israeliene in sudul Libanului, relateaza AFP.

Gruparea siita libaneza Hezbollah anunta lansarea a zeci de rachete asupra unor pozitii israeliene

22:00, 12.04.2024 - Gruparea siita libaneza Hezbollah, sustinuta de Iran, a anuntat vineri ca a lansat „zeci de rachete” asupra unor pozitii israeliene, ca raspuns, potrivit gruparii, la atacurile israeliene in sudul Libanului, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.

Razboiul ia amploare - Iran se pregatește sa atace Israelul: CIA ar fi informat deja guvernul de la Iersusalim ( Presa )

10:50, 04.04.2024 - Iranul planuiește un atac combinat cu o "ploaie" de drone și rachete de la bazele sale asupra unor locații strategice din Israel, ca raspuns la un atac aerian asupra consulatului iranian din Siria, conform publicației Vox News. Se pare ca CIA a avertizat deja conducerea Israelului cu privire la iminența…

Rusia a lansat peste 8.000 de rachete și 4.600 de drone de la inceputul razboiului. Anul acesta Moscova a schimbat tactica de atac

19:25, 25.03.2024 - Rusia a lansat peste 8.000 de rachete și 4.600 de drone de la inceputul razboiului. Forțele armate ale Ucrainei au doborat peste 2.000 de rachete de croaziera și rachete balistice rusești de la inceputul invaziei la scara larga, a informat Ministerul ucrainean al Apararii pe 25 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?