Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taylor Swift, marea câştigătoare a galei American Music Awards

Publicat:

Motivul pentru care nu sunt acolo, in seara asta, este acela ca imi inregistrez din nou toata muzica mea veche in studioul unde am inregistrat-o initial. Este minunat si abia astept sa o ascultati", ea spus ea. Cantareata a adaugat: „Acesta este un premiu votat de public, ceea ce inseamna foarte mult pentru mine. Ati fost mai mult decat minunati in toti anii carierei mele, dar mai ales in acesta, cand am fost at (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fosta caștigatoare de la „Vocea Romaniei”, marturie dureroasa despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizanta. Cadrele medicale injurau, vorbeau foarte urat!”

19:05, 18.04.2024 - Cristina Balan, artista care in 2015 a caștigat marele trofeu la „Vocea Romaniei”, a povestit experiența traumatizanta pe care a trait-o in urma cu 10 ani, atunci cand a nascut intr-un spital din București. Artista are o poveste de viața impresionanta. Cantareața a nascut acum 10 ani, intr-un spital…

Oficial este prima miliardara in dolari de pe urma muzicii! La 43 de ani este singurul muzician din clasamentul Forbes

15:16, 11.04.2024 - Incredibil, Taylor Swift a intrat in scurtul clasament al vedetelor scenei care au atins 1 miliard de dolari incasari, doar de pe urma muncii sale artistice. Ceea ce-i mai uimitor este ca frumoasa Americii, are doar 34 de ani! Taylor Swift a atins acest prag la sfarșitul anului trecut insa abia anul…

Taylor Swift a devenit miliardara

13:45, 03.04.2024 - Cantareata americana Taylor Swift se numara printre cei 256 de noi miliardari ai lumii intr-un „an uimitor” pentru oamenii bogati, potrivit celui mai recent clasament al averilor celebritatilor din lume publicat marti de revista Forbes și citat de News.ro.

Jurgen Klopp, mai popular la Liverpool decat Taylor Swift

15:50, 21.03.2024 - Antrenorul Jurgen Klopp este mai popular in Liverpool decat cantareața Taylor Swift. Concluzia este trasa din analiza statisticii privind camerele de hotel ocupate in oraș in preajma unui meci de fotbal și a concertului celebrei cantarețe, potrivit mediafax. Antrenorul echipei de fotbal Liverpool,…

Taylor Swift schimba preferințele femeilor din Generația Z in materie de iubiți. Cum ar trebui sa fie barbatul ideal

15:45, 03.03.2024 - Taylor Swift a ajuns sa dea tonul și in materie de... iubiți! Cantareața pare sa fi reușit sa schimbe preferințele femeilor in materie de barbați, in special a celor din Generația Z. Pe Tiktok au aparut tot mai multe videoclipuri in care tinerele argumenteaza ce iși doresc.

Scoala de samba Viradouro, marea castigatoare a Carnavalului de la Rio dupa o parada dedicata femeilor de culoare VIDEO

11:15, 15.02.2024 - Scoala de samba Viradouro a fost incoronata miercuri campioana a editiei din acest an a Carnavalului de la Rio de Janeiro, datorita unei parade a carei tema a evidentiat puterea femeilor de culoare prin intermediul mitului unui sarpe sacru din Benin.

Cine este iubitul lui Taylor Swift. Ce avere infima are in comparație cu celebra cantareața

19:10, 12.02.2024 - Travis Kelce, unul dintre cei mai bine platiți jucatori din NFL, atrage atenția nu doar pentru abilitaților sale in teren, ci și datorita relației sale cu faimoasa cantareața Taylor Swift, noteaza click.ro. Relația lor a devenit subiect de discuție dupa ce Taylor Swift a fost surprinsa intr-o suita…

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!


Ce parere ai despre aceasta stire?