Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taxa de solidaritate – Cum să pedepseşti companiile care contribuie deja cel mai mult?

Publicat:

Revine in discuția din spațiul public taxa de solidaritate, respectiv 1% pe cifra de afaceri a companiilor care au venituri ce depașesc pragul de 100 milioane euro, masura prin care guvernul așteapta incasari suplimentare la buget de aproximativ 5 mld lei. Mai exact, analizand situațiile financiare pentru anul 2020 (ultimul exercițiu pentru care absolut toate […] de solidaritate – Cum sa pedepsesti companiile care contribuie deja cel mai mult? apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lipsa livrarilor de spații de birouri din București determina companiile sa-și planifice cu mult inainte viitoarele contracte de inchiriere

13:05, 12.06.2024 - Studiu iO Partners Scaderea cererii pentru spațiilor de birouri din București, dupa perioada pandemiei, s-a reflectat și in volumul de pre-inchirieri, care cunoscut o reducere de peste 50% in intervalul 2020-2023, arata un studiu iO Partners. Totodata, ponderea scazuta a pre-inchirierilor este explicabila…

Furtunile dubleaza valoarea despagubirilor pentru locuințe

12:45, 06.06.2024 - Comunicat UNSAR Companiile de asigurari membre ale UNSAR au achitat anul trecut despagubiri de 2 ori mai mari fața de 2022 pentru acoperirea prejudiciilor provocate de furtuni locuințelor. Suma totala a depașit 25,5 milioane lei. Aceste despagubiri au fost acordate proprietarilor locuințelor asigurate…

Mai mult de trei sferturi dintre companiile cu sedii multiple care fac container development s-au confruntat cu atacuri de securitate cibernetica

17:00, 30.05.2024 - Potrivit celui mai recent studiu Kaspersky, mai mult de trei sferturi (85%) dintre companiile cu sedii multiple care utilizeaza pachete de software pentru development au suferit incidente de securitate cibernetica in ultimele 12 luni. Aceste organizații, care au folosit containere și/sau Kubernetes,…

Ziua Familiei: Tatal contribuie la modelarea comportamentului și a valorilor morale ale copilului prin modelul pe care il ofera

12:35, 15.05.2024 - Pe 15 mai sarbatorim Ziua Internaționala a Familiei, un prilej bun de a privi indeaproape modul in care prezența și gradul de implicare al parinților, mai exact al tatalui, se reflecta in dezvoltarea armonioasa a copiilor. In ceea ce privește dezvoltarea emoționala a copilului, prezența și implicarea…

Systematic a fost selectat ca partener al NATO: IT-iștii romani contribuie la dezvoltarea de software de Comanda și Control pentru forțele terestre NATO

14:45, 13.05.2024 - Systematic, unul dintre principalii furnizori danezi de soluții software pentru digitalizare in domenii-cheie precum aparare sau sanatate, cu un centru de dezvoltare in Romania in care lucreaza peste 150 de specialiști, a fost selectat de catre NATO pentru a furniza software de Comanda și Control. In…

73% dintre companiile globale se pregatesc sa fie afectate de un atac cibernetic in urmatoarele 12 – 24 de luni, conform Cisco 

15:50, 29.04.2024 - Sursa: dnsc.ro Raportul „Cybersecurity Readiness Index 2024” al Cisco Romania indica faptul ca 73% dintre organizațiile din intreaga lume se așteapta sa fie afectate de un incident de securitate cibernetica in urmatoarele 12 pana la 24 de luni. Doar trei procente dintre intreprinderi sunt pregatite…

Inchiderea anului financiar: clarificari și recomandari pentru companiile din Romania

12:45, 19.04.2024 - Analiza Mazars In contextul complex și dinamic al economiei actuale, inchiderea anului financiar este o provocare semnificativa pentru companiile din Romania. Acest proces nu reprezinta doar o formalitate, ci o oportunitate strategica pentru analiza și planificare. Prin examinarea atenta a performanței…

Asigurari de locuințe: despagubirile platite cresc cu 63%

13:15, 03.04.2024 - Comunicat UNSAR Companiile de asigurari au achitat anul trecut despagubiri de peste 169 milioane lei in baza asigurarilor pentru locuințe. Astfel, sprijinul financiar oferit proprietarilor de locuințe a inregistrat o creștere de 63% fața de valoarea achitata in 2022 (peste 103 milioane lei). Peste 85%…


Ce parere ai despre aceasta stire?