Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tătaru: ,,Transmiterea comunitară a coronavirusului va persista și după 15 mai, chiar dacă va fi o perioadă de scădere a numărului de cazuri”

Publicat:

, ministrul Sanatatii, a declarat ca precautiile trebuie pastrate si dupa 15 mai, intrucat ,,chiar daca va fi o perioada de scadere a numarului de cazuri, va mai exista o transmitere in comunitate, mica, dar va exista, nu va disparea deodata”, potrivit news.ro. ,,In acest moment, la nivelul tarii noastre suntem pe acea panta ascendenta spre platou. Dupa cum specifica astazi si de Control al Bolilor, in Europa sunt 4 tari care sunt spre stabilizare: Polonia, Romania, Anglia si Suedia, Bulgaria care este inca intr-un numar crescut de cazuri, celelalte state avand o scadere…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta medicala! A fost semnalata in Romania prezența țanțarului care transmite MALARIA

11:40, 25.04.2024 - Pe baza creșterii temperaturilor din Europa, speciile de țanțari care raspandesc boli „tropicale” ca malaria și febra dengue iși raspandesc tot mai mult teritoriul catre nord. In Romania este deja prezent un țanțar care ar putea raspandi malarie, iar Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor…

Raport Greenpeace. Legaturi intre IKEA și distrugerea padurilor din Romania

21:25, 10.04.2024 - Organizatia Greenpeace afirma, intr-un raport, ca au fost identificate legaturi ale unui numar de cel putin sapte furnizori IKEA din Romania cu distrugerea padurilor naturale sau a altor arii cu valoare ridicata de conservare. Greenpeace sustine ca a vizitat magazinele IKEA din Europa in perioada septembrie…

UPDATE – Raport Greenpeace – Au fost identificate legaturi ale unui numar de cel putin sapte furnizori IKEA din Romania cu distrugerea padurilor naturale sau a altor arii cu valoare ridicata de conservare / Pozitia companiei

19:55, 10.04.2024 - ”Prin examinarea atenta a intregului lant de aprovizionare, de la locurile de exploatare forestiera pana la depozitele de lemn, inclusiv prin analizarea avizelor de transport cu elemente de geolocalizare si vizitarea instalatiilor de procesare, Greenpeace CEE a descoperit distrugerea sistematica a padurilor…

Mircea Geoana. „Aceasta iluzie s-a sfarsit”

16:50, 03.04.2024 - Mircea Geoana. secretarul general adjunct al NATO a vorbitd, intr-un interviu acordat Agerpres, despre pasii pe care Romania ar trebui sa ii urmeze, pentru a evolua in interiorul Aliantei. El mentioneaza investitiile in Aparare si alocarea a minim 2% din PIB in acest sens. „Multe tari din regiunea noastra…

Statul UE care nu vrea trecerea la moneda unica europeana. De ce sunt reticenți cetațenii fața de euro

18:30, 02.04.2024 - Mai mult de doua treimi dintre polonezi nu iși doresc trecerea la moneda euro, arata un sondaj recent comandat și publicat de un portal local. Atat susținatorii guvernului condus de Donald Tusk, cat și votanții opoziției se arata reticenți cu privire la schimbarea monedei.Sondajul, publicat duminica,…

Statul UE care nu vrea trecerea la moneda unica europeana. De ce sunt reticenți cetațenii fața de euro

17:25, 02.04.2024 - Mai mult de doua treimi dintre polonezi nu iși doresc trecerea la moneda euro, arata un sondaj recent comandat și publicat de un portal local. Atat susținatorii guvernului condus de Donald Tusk, cat și votanții opoziției se arata reticenți cu privire la schimbarea monedei.Sondajul, publicat duminica,…

De ce cred ca vom duce inflația sub 5% la final de an

18:15, 29.02.2024 - In contextul preocuparilor generate de inflație in Romania, este important sa aducem in discuție mediul macroeconomic european și sa evaluam perspectivele pe termen lung ale economiei naționale. Cele mai recente date statistice referitoare la evoluția prețurilor in economie ridica multor analiști intrebarea…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?