Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tătaru, despre scenariul în care se va trece de 2.000 de cazuri: Medicii cu simptome ușoare,la spital

Publicat:

va trece de 2.000 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, cazurile ușoare vor fi tratate acasa, in mare parte de voluntari, iar medicii confirmați, cu simptomatologie ușoara, vor merge in...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Focar de norovirus la liceul din Timișoara unde zeci de elevi și profesori au ajuns la spital. Copiii din toate școlile au primit maști

08:06, 04.04.2024 - Sunt cursuri online, azi și maine, la un colegiu din Timișoara, unde zeci de elevi și profesori s-au imbolnavit. Medicii spun ca școala este un focar de norovirus. In celelalte școli din oraș, elevii au fost sfatuiți sa poarte masca. 

Din ce cauza au ajuns la spital zeci de elevi și profesori de la un colegiu din Timișoara. Ce spun medicii: "Aceleași simptome..." 

18:30, 03.04.2024 - Peste 100 de persoane, 86 elevi si 21 de profesori de la Colegiul National ”C.D. Loga” din Timisoara au ajuns la spital cu simptome digestive. Care a fost cauza pentru care cadrele didactice și copiii au avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce spun cadrele medicale.

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

Doua surori din Oradea, in stare grava la spital, dupa ce matușa lor le-a intoxicat cu un insecticid. Ce au transmis medicii

10:50, 01.02.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Oradea! Doua surori cu varste de 2 și 4 ani au ajuns in stare grava la spital, dupa ce matușa lor le-a intoxicat cu un insecticid. Iata ce au transmis medicii cu privire la acest incident!

Nelu Vlad de la Azur, diagnostic crunt, inoperabil! De pe scena a ajuns la spital, in stare grava. Medicii i-au descoperit un hematom pe creier

12:05, 31.01.2024 - Nelu Vlad de la Azur, legenda manelelor din comunism a ajuns de urgența la spital dupa ce i s-a facut rau pe scena, la un eveniment din Satu Mare. Cantarețul septuagenar aproape ca a leșinat pe scena și se afla internat la un spital din Cluj-Napoca unde, in urma investigațiilor medicale a aflat ca are…

Alerta de botulism in vestul țarii. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Toxina botulinica este letala. Cei patru D va pot salva viața”

14:55, 30.01.2024 - E alerta de botulism in vestul Romaniei dupa ce opt copii din Timiș au ajuns la spital cu simptome specifice. Aceasta toxina este mortala. Opt copii din Timis sunt internati in spital cu suspiciunea de botulism. Medicii spun ca toti aveau simptome specifice, iar in acest moment, doi dintre ei sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?