Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl Mihaelei Buzărnescu, reacție după accidentarea groaznică suferită de fiica sa la Montreal: 'Va face un RMN'

Publicat:

, , a declarat, joi, la Digisport, ca jucatoarea romana va fi supusa unui RMN, care va releva daca sufera o entorsa de gradul 1 sau 2.

"Am vorbit cu ea de dimineata, a spus ca o doare, probabil ca s-a racit si muschiul si piciorul. Face un RMN, vom vedea daca e entorsa de gradul 1 sau 2 si apoi vom vedea ce tratament va urma. Faza nu prevedea ca va urma sa cada, sa aiba aceasta trauma. Posibil sa fi fost suprafata umeda. Probabil nici arbitra nu avea destula experienta, sa-si dea seama. Vom vedea ce va fi", a declarat , conform…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Shelly, reacție tranșanta la adresa Oanei Roman: „Vorbește gura fara ea, bagatoare de seama”

17:15, 23.04.2024 - In luna octombrie a anului trecut, Oana Roman il luase in vizor pe Shelly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri romani. Fiica lui Petre Roman a dat de pamant cu tanarul, iar acesta și-a spus parerea despre ea. Recent, Shelly a fost invitat in emisiunea lui Catalin Maruța. Vloggerul a acceptat provocarea…

Cazul Lasconi 2.0! Fiica unui candidat la Primarie, reacție exploziva: „Un individ care și-a batut soția și copilul zilnic”

10:45, 20.04.2024 - Situație ireala la Chiochiș, o comuna din Bistrița-Nasaud, inainte de alegerile locale 2024! Fiica unui candidat a transmis un mesaj dur pentru locuitorii comunei. Tanara ii indeamna sa nu voteze cu tatal ei la alegerile locale care vor avea loc in luna iunie. Alexandru Ioan Antal, candidatul de pe…

Xtra Night Show. Cristina Cioran, reacție dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lor. Vedeta: „Aia nu este o casa...” / VIDEO

22:25, 17.04.2024 - Cristina Cioran a reacționat, dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui. Vedeta a rupt tacerea, la scurt timp dupa ce a cerut un ordin de protecție. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Arbitrul partidei Dinamo – Poli Iași, reacție dupa accidentarea grava suferita de Luca Mihai

21:40, 15.04.2024 - Meciul dintre Dinamo și Poli Iași, scor 1-0, va ramane in amintirea microbiștilor pentru accidentarea grava a lui Luca Mihai, dupa un fault comis de Josue Homawoo, care a primit doar cartonașul galben.

Reacția președintelui CCA dupa accidentarea horror suferita de Luca Mihai

19:00, 15.04.2024 - Dupa grava accidentare suferita de internaționalul roman de tineret Luca Mihai in partida Dinamo – Politehnica Iași (1-0), ca urmare a unei intrari „criminale” a fundașului dinamovist Homawoo, sancționata de arbitrul Ovidiu Hațegan cu un simplu cartonaș galben, președintele CCA, Kyros Vassaras, a avut…

FRF, gest neașteptat dupa accidentarea grava suferita de Luca Mihai in meciul dintre Dinamo și Poli Iași

13:50, 15.04.2024 - Duelul din etapa cu numarul 4 a play-out-ului SuperLigii Romaniei, dintre Dinamo și Poli Iași (1-0), a fost umbrit de accidentarea grava a fotbalistului Luca Mihai, care a fost transportat de urgența la spital dupa ce a fost lovit de Josue Homawoo.

Diana Șoșoaca, reacție exploziva dupa ce a obținut ordin de protecție impotriva soțului ei. Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei: ”Am fost nevoita...”

09:15, 03.04.2024 - Diana Șoșoaca se simte intr-un pericol din ce in ce mai mare. A obținut ordin de protecție impotriva soțului ei, de care se pregatește sa divorțeze. Senatoarea a facut declarații despre aceasta masura și a precizat ca Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei.

Detalii despre accidentarea la glezna suferita de Kylian Mbappe

21:25, 08.02.2024 - Primele examinari privind accidentarea lui Kylian Mbappe, lovit la glezna in timpul meciului lui PSG cu Brest (3-1) din optimile Cupei Frantei, nu indica leziuni grave, a declarat joi, pentru AFP, o sursa apropiata gruparii pariziene.


Ce parere ai despre aceasta stire?