Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl Adrianei Bahmuţeanu: "E bine că Silviu e exigent cu cei mici. Eu vorbesc cu Adriana o dată la doi ani"

Publicat:

Povestea ultimului divort dintre si continua. Astazi a iesit la rampa tatal Adrianei care a vorbit despre relatia dintre cei doi si care, in mod surprinzator, i-a luat oarecum apararea afaceristului.


a vorbit despre fiica sa si . "Adriana e nesigura si foarte sensibila. Ea se enerveaza repede, se incinge, devine vulcanica... E normal ca tatal sa fie mai exigent cu copiii, asa cum este . E bine ca imprima disciplina celor mici. Nu sunt de acord cu excese, dar face foarte bine".

Barbatul a continuat:…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adriana Bahmuțeanu, din vacanța direct la perfuzii. Ce a pațit vedeta: „Noroc ca am un soț care ma susține!”

13:40, 21.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoana a oferit mai multe detalii.

Oana Roman a vorbit deschis despre perioada dificila cu care se confrunta fiica ei, Isabela. Dezvaluirile care au atras atenția

14:25, 08.05.2024 - Oana Roman a facut dezvaluiri emoționante despre sterile prin care trece fiica ei, Isabela, și cu ce se confrunta dupa moartea bunicii ei și pierderea prezenței tatalui ei din peisajul de familie.

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

EXCLUSIVITATE: AVEM INTERVIUL Criminalul in serie Grigore Bota a vorbit pentru prima data dupa 24 de ani de pușcarie. ”Au pandit ca lupii la poarta! De asta nici nu am vrut sa vorbesc”

11:05, 11.04.2024 - Va prezintam IN EXCLUSIVITATE primul INTERVIU pe care Grigore Bota (65 ani) dupa 24 de ani de pușcarie. Cel care a primit diverse porecle precum ”Brancardierul morții”, ”Ucigașul de boschetari” sau ”Calaul boschetarilor”, s-a intors la casa parinteasca. Bota a fost condamnat inițial la 99 de ani de…

Acces Direct. Maria, fiica Marianei, spune ca mama ei minte! Adolesenta a vorbit despre cultul religios: „Traiesc in voia Domnului!” / VIDEO

18:20, 20.03.2024 - Maria, fiica Marianei, spune ca mama ei minte! Adolesenta a vorbit despre cultul religios in care a intrat in luna ianuarie a acestui an. Iata ce declarații a facut tanara la Acces Direct de la Antena Stars, cu privire la situația ei din prezent!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Imagini din casa in care Silviu Prigoana locuiește. Rar vezi așa ceva in Romania

15:45, 22.02.2024 - Silviu Prigoana locuiește intr-o casa de lux din Capitala alaturi de actuala lui soție și copiii din casnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri deține mai multe proprietați, inclusiv o vila in sectorul 1 pe care o inchiriaza.Silviu Prigoana a achiziționat o impresionanta vila in sectorul 3 al Capitalei…


Ce parere ai despre aceasta stire?