Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl adolescentului îmbogăţit la Loteria Copilului a câştigat în decembrie la Loteria Crăciunului

Publicat:

Tatal adolescentului din Botosani imbogatit la , in Spania, a castigat pe 25 decembrie la . I-a dat lui Cosmin 20 de euro, ca sa joace sambata la loteria anuala pentru copii.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maria Mateas a castigat turneul de la Gran Canaria

18:40, 07.05.2024 - MALLORCA. Din dorinta de a progresa si a-si imbunatati nivelul jocului, aradeanca Maria Mateas (15 ani) se pregateste de la inceputul acestui an la celebra Academie de tenis de camp „Rafael Nadal” de la Mallorca (Spania).

Delegația tricolora a caștigat Europeanul de Culturism și Fitness din Spania

19:25, 06.05.2024 - Culturismul și fitness-ul romanesc marcheaza inca un triumf la Campionatele Europene de la Santa Susanna, Spania, confirmand ca dominam aceasta competiție datorita unui sistem de pregatire de elita la care se adauga munca și sacrificiile sportivilor.„In cele patru zile de concurs la Santa Susana, delegația…

Copil de 4 ani din Botoșani, gasit mort, dupa ce s-a inecat intr-o groapa cu apa! Tatal era plecat la munca in Spania

15:15, 29.02.2024 - Un copil de patru ani din comuna Albești, județul Botoșani, a avut parte de un sfarșit tragic! Baiatul a fost gasit mort, dupa ce s-a inecat intr-o groapa cu apa. Tatal micuțului era plecat la munca in Spania.

Al doilea turneu de la Memorialul Ion Bordeanu caștigat de micii fotbaliști de la Real Hudești – VIDEO&FOTO

14:51, 22.02.2024 - Miercuri, 21 februarie 2024 a fost a doua zi de fotbal competițional in Gala Ion Bordeanu, organizata de Asociația Județeana de Fotbal (AJF) Botoșani in memoria fostului portar al CS Botoșani.


Ce parere ai despre aceasta stire?