Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţarul Rusiei, supraomul Vladimir Putin FOTO/VIDEO

Publicat:

Presedintele rus, , a incercat de-a lungul timpului sa isi creeze imaginea unui om complex, sportiv impatimit, pilot al mai multor aparate si masinarii, salvator al animalelor pe cale de disparitie si iubittor de arte.

Ultima fapta de glorie a lui Putin a fost incercarea de a dirija un stol de cocori sa migreze, cu ajutorul unui deltaplan. Proiectul a fost insa unul esuat pentru ca mai multe pasari ce fac parte dintr-o specie rara au murit in urma experimentului.

Este, de asemenea, cunoscut faptul ca Putin este un sportiv

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Continuitate și turbulențe in elita lui Putin, la vreme de razboi. Batalia pentru succesiunea Țarului

08:30, 20.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a optat pentru continuitate la nivelul guvernului, preferand sa mențina generația septuagenarilor sai parteneri in prim plan. Desigur, cu o excepție notabila: ministrul Apararii Naționale.

Putin va efectua o vizita oficiala in China, la invitația președintelui Xi Jinping

11:30, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China pe parcursul a șase luni, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Lula da Silva propune o lege care reglementeaza munca pe aplicațiile de ride-hailing și prevede inclusiv dreptul la salariu minim

00:05, 05.03.2024 - Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a trimis luni, 4 martie, Congresului un proiect de lege menit sa reglementeze drepturile de munca ale lucratorilor aplicațiilor de ride-hailing din țara, printre care se numara și necesitatea plații unui salariu minim, informeaza Reuters.Propunerea, care…

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.

Iulia Navalnaia, soția lui Alexei Navalnii, acuzații dure la dresa lui Vladimir Putin. Președintele rus este invinovațit ca "a luat ostatic" trupul neinsufletit al opozantului

17:50, 24.02.2024 - Trecere in neființa a lui Alexei Navalnii a adus durere in suflet in randul apropiaților sai. Soția opozantului de temut al lui Vladimir Putin se simte extrem de afectata de decesul partenerului sau. Iata ce mesaj a postat Iulia, la doua zile de la decesul soțului sau, pe internet!

Sprijinul Frantei nu va slabi, afirma Macron, la doi ani de razboi in Ucraina

08:30, 24.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron l-a avertizat sambata pe omologul sau rus, Vladimir Putin, ca sprijinul Frantei pentru Ucraina nu va slabi si ca nu ar trebui sa se bazeze pe o oboseala in randul europenilor, relateaza AFP.

Video ! Putin da un semnal puternic Occidentului: A zburat la bordul unui bombardier nuclear modernizat

17:35, 22.02.2024 - Video ! Putin da un semnal puternic Occidentului: A zburat la bordul unui bombardier nuclear modernizat Presedintele rus Vladimir Putin a zburat joi la bordul unui bombardier strategic modernizat Tu-160M cu capacitate nucleara, intr-o actiune care probabil va fi interpretata in Occident ca fiind…

Biden il ataca pe Trump: Declaratiile sale sunt periculoase. Nu ne abandonam aliații și nu ne plecam in fata lui Putin

07:36, 21.02.2024 - Presedintele american Joe Biden l-a criticat din nou marti pe predecesorul sau la Casa Alba, Donald Trump, spunand ca sunt periculoase declaratiile acestuia prin care a contestat principiul solidaritatii NATO prevazut de Articolul 5 al Tratatului fondator. El a acuzat totodata ca in loc sa-l traga la…


Ce parere ai despre aceasta stire?