Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânăr lovit de tren în Capitală, dus la spital în stare gravă

Publicat:

Un tanar de 25 de ani a fost lovit de tren, joi dimineata, pe din Sectorul 3 al Capitalei.

Tanarul a traversat linia fara sa se asigure, fiind lovit de locomotiva unui tren de calatori si aruncat lateral, relateaza Mediafax.

La locul accidentului au fost trimise doua ambulante SMURD, barbatul fiind transportat in stare grava la .

Anchetatorii Politiei Transporturi Feroviare au deschis o ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 

Piedone crede ca finala pentru Capitala va fi intre el si Burduja: Nu cred ca e doar la 16%. Reacția liberalului VIDEO

11:35, 12.05.2024 - Dupa cel mai recent sondaj privind intenția de vot pentru primaria Capitalei, unde Piedone este in scadere, iar Sebastian Burduja in creștere, insa dupa Gabriela Firea și Nicușor Dan, edilul de la Sectorul 5 susține ca finala se va disputa intre el si candidatul PNL.

Marcel Ciolacu ii spune pas lui Negoița pentru Capitala: Este un candidat foarte bun la Sectorul 3

16:00, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, cu privire la o eventuala propunere a lui Robert Negoita pentru Primaria Generala a Capitalei, in cazul unei retrageri a candidatului alianței PSD-PNL, Catalin Cirstoiu, ca este un candidat foarte bun la Sectorul 3.

Situație incredibila in Capitala. De ce nu poate intra o femeie in propria casa: „Mi-au decupat ușa“

15:45, 20.03.2024 - O femeie din București s-a trezit ca locuința proprietate personala din Sectorul 5 al Capitalei a fost ocupata abuziv de o familie cu șase copii. Femeia a chemat Poliția, dar legea spune nu ii poate scoate pe oameni din casa fara ordin judecatoresc. „Mi-au schimbat yala, tot, mi-au decupat ușa și spun…

Caz șocant in Ilfov. O doctorița disparuta de acasa, gasit in stare grava pe camp. Mașina ei a lovit mai mulți stalpi

19:30, 29.02.2024 - Femeia a fost gasita in stare de inconștiența intr-o padure din apropierea parcului Bragadiru, in apropierea comunei Clinceni, potrivit Realitatea Plus.Pana de dea de doctorița, polițiștii din Bragadiru și ofițeri de la investigații criminale au cautat-o in diverse zone limitrofe, folosind un caine…

Caz șocant in Ilfov. O doctorița disparuta de acasa, gasit in stare grava pe camp. Mașina ei a lovit mai mulți stalpi

18:00, 29.02.2024 - Femeia a fost gasita in stare de inconștiența intr-o padure din apropierea parcului Bragadiru, in apropierea comunei Clinceni, potrivit Realitatea Plus.Pana de dea de doctorița, polițiștii din Bragadiru și ofițeri de la investigații criminale au cautat-o in diverse zone limitrofe, folosind un caine…

O femeie care ar fi fost agresata, gasita de politisti in stare grava, in Centrul Vechi al Capitalei

19:00, 25.02.2024 - Politistii de la Politiei Capitalei – Serviciul de Politie pentru Centrul Vechi au fost sesizati despre faptul ca o femeie ar fi fost agresata, duminica dimineata, in jurul orei 05.40. Ei s-au deplasat, de urgenta, la fata locului si au constatat ca este vorba despre o femeie, care se afla in stare…


Ce parere ai despre aceasta stire?