Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TAMADUITORUL organismului: combate INFARCTUL si CANCERUL, protejeaza FICATUL si BILA

Publicat:

Aceasta planta care apare imediat dupa instalarea primaverii este adorata de copii, care nu rateaza nicio ocazie sa o includa in clasicele coronite de flori. Considerata de multi doar o buruiana, papadia are o sumedenie de calitati care ajuta la fortificarea organismului, potrivit ziuadecj.realitatea.net .   Sursa bogata de vitamina A, C, D, vitamine din complexul B precum si de minerale cum ar fi fierul, potasiul si zincul, papadia este un aliat de incredere in tratarea si prevenirea unor boli. Frunzele pot fi folosite in salate, sandwichuri si ceaiuri, radacinile ca inlocuitori de cafea, iar…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frunzele, radacinile și florile au multiple beneficii pentru sanatate

10:55, 24.05.2024 - Frunzele, radacinile și florile de papadie ofera multiple beneficii pentru sanatate. Acestea pot include imbunatațirea sanatații ficatului sau combaterea inflamațiilor. Deși este adesea respinsa ca o buruiana, oamenii au folosit papadia, in medicina tradiționala, de secole. Nu numai ca frunzele, radacinile…

Comoara din natura: 7 plante medicinale care se recolteaza in luna mai: proprietațile lor terapeutice sunt uimitoare

12:50, 15.05.2024 - Natura ne ofera o varietate de plante cu proprietați terapeutice care pot fi culese și utilizate pentru diverse tratamente și remedii naturale. Iata care sunt cele 7 plante medicinale care se recolteaza in luna mai:1. Papadia  Papadia este o planta extrem de valoroasa datorita proprietaților sale detoxifiante…

De ce cancerul la adolescenți și adulții tineri este in creștere și rata de supraviețuire mai mica

10:35, 13.05.2024 - Adolescentii si adultii tineri romani diagnosticați cu cancer au o rata de supravietuire mai mica fața de cea a copiilor, categorie la care s-a inregistrat o crestere semnificativa a acestei boli, avertizeaza conf. dr. Monica Dragomir (foto).   ”Aceasta categorie de varsta in toate statisticile epidemiologice…

Nautul: Cinci motive pentru a-l consuma cu regularitate

15:10, 03.05.2024 - Nautul este o excelenta sursa de proteine vegetale, alternativa la cele de origine animala, precum carnea, derivatele sale și peștele. Dar asta nu e tot, transmite revista Grazia. Consumul a cel puțin trei porții de leguminoase pe saptamana reduce riscul de afecțiuni precum diabetul de tip 2 și bolile…

Laptele cu mamaliga. Prelungește viața,benefica obezilor, protejeaza ficatul și scade colesterolul !

18:40, 18.04.2024 - Experții susțin ca laptele cu mamaliga protejeaza ficatul și il considera elixirul tinereții. Mamaliga si fierturile din porumb sunt consumate inca de pe vremea lui Columb. Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo Studii…

Cura de slabire cu lamaie in 7 zile. In ce consta și ce șanse de reușita are

19:41, 02.04.2024 - Cura de slabire cu lamaie in 7 zile este perceputa mai mult ca o cura de detoxifiere. Ideea detoxifierii este de a elimina toxinele daunatoare din organism. Cu toate acestea, corpul uman previne in mod natural acest lucru. El protejeaza organismul de toxine prin eliminarea lor in mod natural.Organismul…

Regele Charles ar mai avea de trait doar doi ani. Planurile pentru inmormantare au fost deja facute. Dezvaluiri incredibile din interiorul Palatului Buckingham

17:05, 02.04.2024 - Denumita „Operațiunea Podul Menai”, procesiunile funerare ale monarhului vor arata similar cu ceremoniile Reginei Elisabeta a II-a, numite „Operațiunea Podul Londrei”. Pe masura ce cancerul sau progreseaza, oamenii din interiorul regal au declarat publicației In Touch ca planurile finale de odihna ale…

Rudraksha, un secret vechi de secole al spiritualitații orientale. Promite sa ofere protecție și echilibru VIDEO

14:50, 15.03.2024 - Aceste fructe sunt considerate sfinte in tradițiile spirituale hinduse și budiste și sunt folosite in mod tradițional pentru a crea manunchiuri de margele sau coliere. Ceea ce face atat de special este textura și forma sa distinctiva, avand adesea striuri și proeminențe, ceea ce ii confera un aspect…


Ce parere ai despre aceasta stire?